Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Sve sto si mukte dobio sjebao si unistio zaduzio narod izrabljivao i sad si sve te dugove navalio opet na grbacu jadnih radnika i poreznika. Sram te bilo
sve što je radio ....ups upropastio predao je državi da ti tvoju pohlepu pokriju porezni obveznici ,neće ti država pokriti dugove već svi mi kojima debelo naplačuju porez....
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Eto ja sam malo vozio biciklu pa su mi se probušile gume,sada ju vam vraćam pa nejka ju vozi cijelo selo
Sve sto si mukte dobio sjebao si unistio zaduzio narod izrabljivao i sad si sve te dugove navalio opet na grbacu jadnih radnika i poreznika. Sram te bilo
I sve što imaš od nekretnina i pokretnina trebaš sa rukom na srcu vratiti državi i narodu majmune lopovski a ti na goli otok
sve što je radio ....ups upropastio predao je državi da ti tvoju pohlepu pokriju porezni obveznici ,neće ti država pokriti dugove već svi mi kojima debelo naplačuju porez....