Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Trebate li zajam? Ili vam je potreban hitni novac kako biste riješili svoje financijske probleme? Nemojte više tražiti jer nudimo zajamčene zajmove uz nisku kamatnu stopu od 2%. Pošaljite nam e-poštu na: (victoriasalgadoloanfirm@gmail.com)
Baš sve se zna, nema smisla ponovno "razotkrivanje". Hrvatski tenk je satima (mislim preko 10) uništavao most i kad je izgledalo da će pasti, srušen je ranije postavljenim eksplozivom aktiviranim detonirajućim štapinom ispod rijeke u dužini nekoliko stotina metara,najvjerojatnije od ... prikaži još!d strane Muslimana (vjerojatno da prekinu granatiranje koje je bilo svojevrsna psihička tortura). Sve se lijepo vidi na snimkama, i "vodoskok" od detonirajućeg štapina. Inače most nije imao baš nikakav vojni značaj.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Trebate li zajam? Ili vam je potreban hitni novac kako biste riješili svoje financijske probleme? Nemojte više tražiti jer nudimo zajamčene zajmove uz nisku kamatnu stopu od 2%. Pošaljite nam e-poštu na: (victoriasalgadoloanfirm@gmail.com)
pao je zbog granate
Pa dakle, dokrajčile su ga tek, hrvatske granate?! Nije mi Tudjman mio ali ne mislim da je bio tako bedast!
Baš sve se zna, nema smisla ponovno "razotkrivanje". Hrvatski tenk je satima (mislim preko 10) uništavao most i kad je izgledalo da će pasti, srušen je ranije postavljenim eksplozivom aktiviranim detonirajućim štapinom ispod rijeke u dužini nekoliko stotina metara,najvjerojatnije od ... prikaži još!d strane Muslimana (vjerojatno da prekinu granatiranje koje je bilo svojevrsna psihička tortura). Sve se lijepo vidi na snimkama, i "vodoskok" od detonirajućeg štapina. Inače most nije imao baš nikakav vojni značaj.
VICTORIA123 .....šipu racku victoria.