Top News
13560 prikaza

Tri važna razloga zbog kojih je HDZ glatko pobijedio

Komentari 87 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BESTpartizan 18:42 13.Srpanj 2020.

    izaslo je jako malo ljiudi na izbore zato su kradezejovci dobili

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 20:13 13.Srpanj 2020.

      bestZločinac, najbitnije je da SVI osuđujemo SVE zločince i zločine, bez opravdavanja i negiranja zločina i zločinaca. Jel tako?

    • BESTpartizan 20:29 13.Srpanj 2020.

      majmune di si

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 23:07 13.Srpanj 2020.

      bestZločinac, imaš li odgovor ili i dalje živiš dvoličan život?

    • BESTpartizan 09:42 14.Srpanj 2020.

      kukavico di si

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 10:51 14.Srpanj 2020.

      bestZločinac, evo sjedim na rivi u srcu HRVATSKE DALMACIJE u HRVATSKOJ DRŽAVI pijuckam kavicu, mirišem svježi HRVATSKI ZRAK, gledam HRVATSKO MORE i uživam u spoznaji da zločinačke tvorevine jugoslavije više nema, i da sam ja bio jedan od onih koji ... prikaži još!i je sudjelovao u uništavanju te smrdljive komunističke zločinačke tvorevine. Dođi, imaš moju adresu, sliku i nadimak.

    • BESTpartizan 11:19 14.Srpanj 2020.

      sjedis u čitluku ustašo napiši ovdj ako ikmas muda zato idi natezat svinje u toru,,, hrvatsko haha popij tableticu kukavico

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 15:44 14.Srpanj 2020.

      bestZločinac, nećeš doći u HRVATSKU? Nevalja ti HRVATSKA? Slobodno ostani u pećini u kojoj je bio zločinac tito sa svojim zločincima partizanima.

    • karuro 16:08 14.Srpanj 2020.

      Izvidnik1 onog dana kad se domoljublje pocne mjeriti sa potezima koje svakodnevno radis u zivotu za dobrobit drzave i kolektiva, umjesto da sisas mirovinu i drkas kitu vec 30 god jer si bio u ratu pricajuci kak volis ovu drzavu. ... prikaži još! Tek onda ce krenut hr prema naprijed. Jebo sve te branitelje koji sisu mirovine, a nisu invalidi vec radno sposobni. Sve su to placenici koji se naplacuju preko mirovine od ostatka naroda.

    • BESTpartizan 18:07 14.Srpanj 2020.

      da karuro on ima placu rvacke drzave i onda prodaje domoljublje tipični desnicarski faraon

    • BESTpartizan 18:08 14.Srpanj 2020.

      razbojnice mne j hrvatsk opljačkala ne ja nju jugoslavija je bila bolja

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 20:23 14.Srpanj 2020.

      bestZločinac, to je tvoje mišljenje i imaš pravo na njega jer više ne živimo u totalitarnom, zločinačkom, komunističkom, propalom jugoslavenskom režimu nego smo slobodni reći ono što mislimo i osjećamo. Ali tvoje te mišljenje ne sprečava da osudiš SVE zločine ... prikaži još! i zločince. Osudi SVE zločince i zločine lakše ćeš disati u slobodi misli i riječi.

    • BESTpartizan 22:02 14.Srpanj 2020.

      robot spam

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 22:15 14.Srpanj 2020.

      bestZločinac, čak bi i robot spam osudio SVE zločince i zločine bez obzira tko ih je i zašto počinio ali komunistički zločinački umovi neće osuditi SVE zločince i zločine bez obzira tko ih je i zašto počinio jer bi morali ... prikaži još! osuditi i svoje zločince i zločine.

    • BESTpartizan 23:08 14.Srpanj 2020.

      koje zločine komunistiočke obrazloži hercegovče

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 23:47 14.Srpanj 2020.

      bestZločinac, iako nema ništa loše u tome da je netko Hercegovac ja sam Slavonac, porijeklom, Hrvat, koji živi u srcu HRVATSKE DALMACIJE u HRVATSKOJ DRŽAVI i upoznat sam sa istinom o zločinima koje su počinili partizani po nalogu tite u ... prikaži još! ime komunističke ideologije. Ja sam osoba koja prihvaća i poštiva istinu bez obzira kakva ona bila. Već sam ti nekoliko puta napisao pojedinosti o nekim njihovim zločinima ali si toliko pod utjecajem komunističke zločinačke propagande pa ti ne dolazi do mozga.

    • BESTpartizan 10:16 15.Srpanj 2020.

      ti si čoban hrvat nisi zivis u čitluku,, partizani nisu zločinci a ti m navedikoje zločine tvoj mozak je veličsnje ndh ustašo

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 19:38 15.Srpanj 2020.

      bestZlolinac, ponavljam ti, bestZločinac, iako nema ništa loše u tome da je netko Hercegovac ja sam Slavonac, porijeklom, Hrvat, koji živi u srcu HRVATSKE DALMACIJE u HRVATSKOJ DRŽAVI i upoznat sam sa istinom o zločinima koje su počinili partizani po ... prikaži još! nalogu tite u ime komunističke ideologije. Već sam ti nekoliko puta napisao pojedinosti o nekim njihovim zločinima ali si toliko pod utjecajem komunističke zločinačke propagande pa ti ne dolazi do mozga.

    • BESTpartizan 20:02 15.Srpanj 2020.

      ustašo znam jastasi ti onaj koji zivina drzabnioj sisi ili uminhenu,,, ne zivis ti u hrvatskoj niti si hrvat drugo,,, ti si glup iq ti je nizak obrzazlo zi tu tvrdnju koje zločine su počinili kada, da nije partizana ne ... prikaži još! bi biloni dalmacije zato mozak očisti,,

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 21:27 15.Srpanj 2020.

      bestZlolinac, ako sam HRVATSKI VOJNIK a jesam onda sam sigurno plaćen iz HRVATSKOG DRŽAVNOG proračuna. Ako ti smeta HRVATSKA DRŽAVA, HRVATSKA VOJSKA I POLICIJA, HRVATSKI LOJALNI GRAĐANI I HRVATI onda nemoj dolaziti u HRVATSKU. Ostani tamo gdje si i uživaj ... prikaži još! u životu tamo. Partizani, tito i komunisti su zločinci koji su zajedno sa ostalim komunističkim zločincima ubili preko sto milijuna ljudi. Komunisti su najveći zločinci svijeta.

    • BESTpartizan 21:49 15.Srpanj 2020.

      ustašo ti si internet playstation vojnik,,, placen si od sirotinje koju krades, zivis ueuropskoj uniji uskoro ces ostat bez kn imat ces euro... ti si najbeca budala i majmun na zemlji ustaso lupi se necim uglavu.. najveci idiot i zloćčina ... prikaži još!a si ti i onaj pavelić idi mu madrid smiri hormone vise majmune

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 22:00 15.Srpanj 2020.

      bestZločinac, vidim da sam pogodio živac. Nema veze, nego osuđuješ li SVE zločince i zločine? Pod tim mislim prvenstveno komunističke zločince i njihove zločine jer su najveći zločinci dvadesetog stoljeća a među njima zločince partizane, zločinca titu i zločinačku jugoslovenskokomunističku ... prikaži još! ideologiju koja je vršila teror i zločine u vrijeme 2svjetskog rata i u vrijeme zločinačke tvorevine jugoslavije? Nisam ustaša, samo sam HRVAT a to ti najviše smeta.

    • BESTpartizan 22:01 15.Srpanj 2020.

      ustašo,, tvoj zivac je pogoden 1990,,, osudujem budalu takvu kao ti.. ustašo osudi svog poglavnika i kon logore fašisto jedna

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 22:22 15.Srpanj 2020.

      bestZlolinac, 1990 godine sam pomogao odcijepiti svojim glasom na referendumu o odcjepljenju HRVATSKE od zločinačke tvorevine jugoslavije i zločinačke komunističke ideologije. Kasnije, 1991 godine ativirao sam se u HRVATSKOJ POLICIJI i uzeo pušku u ruku da obranim HRVATSKU DRŽAVU od ... prikaži još! zločinačke jna a kasnije i velikosrbijanske agresije. Sve me to čini većim antifašistom od većine partizana.

    • BESTpartizan 22:26 15.Srpanj 2020.

      1990 si piškio u tuti haha obranio si k itu,, ma ti si IDIOT

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 00:09 16.Srpanj 2020.

      bestZlolinac, slobodno ostani tamo gdje si i nemoraš nikada doći u tebi omraženu HRVATSKU DRŽAVU, nama HRVATSKIM GRAĐANIMA i HRVATIMA nećeš nedostajati. Čak bi ti predložio odlazak u Sjevernu Koreju jer tamo možeš uživati u režimu i ideologiji istoj kakva ... prikaži još! je bila u zločinačkoj tvorevini jugoslaviji. Možeš i u Venecuelu tamo je još sličnije zločinačkoj tvorevini jugoslaviji.

    • BESTpartizan 10:21 16.Srpanj 2020.

      majmune neses ti nikome govoritri gdje da ide tvoja je drzava bosna istoj tam pozdravlja te uz pozdrav zivio drug tito

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 15:14 16.Srpanj 2020.

      bestZločinac, koliko god tebi smetala činjenica da ja živim u srcu HRVATSKE DALMACIJE u HRVATSKOJ DRŽAVI, da sam HTVATSKI VOJNIK, HRVATSKI GRAĐANIN, HRVAT to je činjenica i nema tu tvoje mišljenje nikakav utjecaj. Tvoja mržnja prema svemu što je HRVATSKO ... prikaži još! je otkrila tvoj mentalni sklop zadojen zločinačkom komunističko Fašističkom ideologijom. Ostani tam gdje si ili me potraži na onoj adresi pa tamo vikni pozdrav tom tvom zločincu titi.

    • BESTpartizan 17:38 16.Srpanj 2020.

      pokvarena pločo fašistička ti si PLAYDTATION VOJNIK koj iziv u ČITLUKUA tvoja merznja prema komunistima je fašizam čisti,, ostani ti usbvojo rupi jer si bio iostao kukavica,,,

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 21:06 16.Srpanj 2020.

      bestZločinac, dođi ti u tu "rupu" na adresi koju sam ti dao u srcu HRVATSKE DALMACIJE u HRVATSKOJ DRŽAVI i sa strane gledaj kako se živi i uživa bez zločinca tite, partizana, zločinačke komunističke ideologije i zločinačke tvorevine jugoslavije. Tko ... prikaži još! kod veliča komunizam taj je najveći fašista i zločinac. Komunistički "vođe" i komunistička ideologija je kriva za preko stotinu milijuna žrtava. Osudi SVE zločine bez obzira tko su i zašto su počinjeni.

    • BESTpartizan 21:09 16.Srpanj 2020.

      opet se ponavlja kad te zabijem uz id onda počnes se ponavljat rekoh tvoja asdresa je put vepra 666,, zločinac ti je pavelić i tuđman ne govoris o jasenovcu, rusenju part spomenika,poviku za dom, haha nego samo lupetaš jedno te ... prikaži još!te isto ustašo... postaješ dosadan,,,, osudi ustaske zločine, oni su ti koji su bili zlo imoj zadnji kom tebi je da si glup počni od početka 2 svj rata

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 23:03 16.Srpanj 2020.

      bestZločinac, evo ovako, hajde osudi SVE ali BAŠ SVE zločince i zločine bez obzira tko su i zašto su počinjeni u razino kakonja osuđujem SVE ali baš SVE zločince i zločine bez obzira tko su i zašto su počinjeni? Možeš ... prikaži još!š li osuditi SVE zločince i zločine? Ne vjerujem da možeš jer bi tako osudio one koje uzaludno veličaš a sastavni su dio zločinačke komunističke ideologije. Izazivam te da osudiš SVE zločine bez obzira tko su i zašto su počinjeni.

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 12:47 17.Srpanj 2020.

      bestZločinac, drago mi je da nećeš više veličati zločince partizane , zločinca titu, zločinačku komunističku ideologiju, zločinačku tvorevinu jugoslaviju i negirati ili opravdavati zločine koje su počinili. Ako se ponovo javiš u komentarima znači da si svjestan istine o zločinima ... prikaži još! partizana, tite, komunističke ideologije. Ako se ne javiš onda si shvatio da se ne može opravdati zločin i nećeš više niti pokušavati nego ćeš šutnjom osuditi SVE zločine bez obzira tko su i zašto su počinjeni.

    • BESTpartizan 17:34 17.Srpanj 2020.

      majmune u kavez

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 17:58 17.Srpanj 2020.

      bestZločinac, znači svjestan si istine o zločinima partizana, tite, komunističke ideologije? Bravo!!!!

    • BESTpartizan 20:01 17.Srpanj 2020.

      partizani NISU ZLOČINCI nego o sdloboditelji koji su ginuli za slobodu a tvoji zločinci su ustase uči povijest,,, jesi li svjestan budalo???????

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 20:31 17.Srpanj 2020.

      bestZločinac, znači svjestan si istine o zločinima partizana, tite, komunističke ideologije kad imaš potrebu opet komentirati i pokušati negirati zločince i zločine, odnosnoo mene pokušavaš uvjeriti u opravdanost zločina jer su pobijedili i jer su se borili protiv fašista. Staljin ... prikaži još!in se isto borio protiv fašista, pobijedio ali je opet drugi na listi najvećih zločinaca dvadesetog stoljeća. Shvati, pobjeda i borba na pravoj strani nije opravdanje za vršenje zločina. Zločin se ne može opravdati.

    • BESTpartizan 20:57 17.Srpanj 2020.

      1 mamute koje zločinesu radili nabroji . 2 komunistuckih zločina tije bilo u gacama3. ti si glupan ustašo po tebi bi bilo bolje da je ndh postojala srecom takvih ko ti je malo,

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 21:50 17.Srpanj 2020.

      bestZločinac, 1. mamuti mogu samo usrećiti da mi popuši. Zločine istraži, internet je prepun dokaza, ostavi se komunistiške propagande. Od prvih deset najvećih zločinaca dvadesetog stoljeća su petorica koministički vođe i komunistički totalitarni režimi. Po meni je potrebno osuditi SVE ... prikaži još! ali BAŠ SVE zločince i zločine bez obzira tko ih je i zašto počinio a po tebi "zločinci su bili dobri a njihovi zločini opravdani i zbog toga nisu zločini". Bitno je da si se vratio i dalje se sramotiš neznanjem.

    • BESTpartizan 10:13 18.Srpanj 2020.

      1 zločini sj tzvojoj bolesnoj glavi ustašo,, ostabi se fašistike propagande... od deset nasjvecih zčloćinaca pavelić je na 2 mjestu bijsao djecu a to nije radio ni staljin,, jedino on i hitler ,to ti je idol ustašo..

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 13:15 18.Srpanj 2020.

      bestZločinac, nerazumljivo pišeš jer si se uzrujao činjenicom da netko (JA) zna istinu o zločinačkoj prirodi partizana, tite i općenito komunista i njihove zločinačke ideologije. Smiri se, smisli što želiš napisati (pokušaj napisati nešto za čega imaš argumente) napiši to ... prikaži još! što si smislio, provjeri dali normalna osoba može razumjeti što si napisao pa onda pošalji. Izbjegavaj vrijeđanje i prosipanje glupih optuživanja jer tako pokazuješ koliko sam u pravu i koliko si svjestan istine koju ti pišem.

    • BESTpartizan 18:03 18.Srpanj 2020.

      majmune fašisto najveci zločinci su tvoji ustase izgubili ste 1945 kmečat ces još godinama,,, ti si idiot koji provocira jednostavno fašist,,, da nijwe partizana nr bi bilo ni dalmacije istre rekoh ponovit cu ti ustaso,, lijepo revi juru ibobana

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 20:49 18.Srpanj 2020.

      bestZločinac, staljin je sa svojom crvenom armijom porazio naciste i fašiste ali ga to ne oslobađa krivnje za zločine koje je počinio za svoje vladavine. tito sa svojim partizanima borio se protiv fašista i nacista, bili su na pobjedničkoj strani ... prikaži još! ali ih to ne oslobađa krivnje za počinjeme zločine. Pavelić je zločinac, usraški režim je zločinački i nisu "moji" jer ja osuđujem SVE zločince i zločine. Svi zločinci su zločinci a zločin je zločin, nema opravdavanja i umanjivanja težine zločina.

    • BESTpartizan 21:00 18.Srpanj 2020.

      ustaso , ja ne govorim ostsljinu staljin je htio napasti jugoslaviju tito nije nikog osvajao niti napadao,,,

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 22:47 18.Srpanj 2020.

      bestZločinac, ti si stvarno glup kad ne možeš shvatiti što sam ti napisao. Staljin, tito, mao tsetung, hitler, lenjin, pol pot, pavelić, i ostali su zločinci jer su počinili zločine. Nebitno je dali su se borili na pravoj strani, dali ... prikaži još!i su pobijedili, dali su komunisti, fašisti, nacist, nebitni je. Oni su počinili zločine i za to nema opravdanja. Zanimljivo da od prvih deset najvećih zločinaca dvadesetog stoljeća su vođe komunističkog totalitarnog režima.

    • BESTpartizan 10:46 19.Srpanj 2020.

      ustašo začepi

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 11:59 19.Srpanj 2020.

      bestZločinac, odličan argument, klasični način komunikacije "antifa", modernih fašista. Ako vam se ne sviđa istina a nemate argumente pokušavate vrijeđati ali ni to vam ne ide baš najbolje. Za čepljenje znaš šta ti uvijek odgovorim?

    • BESTpartizan 19:07 19.Srpanj 2020.

      ustaso opet si nervozan izgubio si 1945 i kmeči dalje

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 21:48 19.Srpanj 2020.

      bestZlolinac, ma nisam nervozan, zašto bi bio? Nervozan može biti samo onaj koji ne može osuditi SVE zločince i zločine bez obzira tko su i zašto su ih počinili jer bi na taj način osudili i "svoje" zločince za koje ... prikaži još! uporno pokušavaju naći opravdanje a što je opće poznato da za zločine nema opravdanja. Možeš li ti osuditi SVE zločince i zločine bez obzira tko su i zašto su ih počinili ili možda imaš opravdanje za komunističke zločine? Nemaš?

    • BESTpartizan 22:52 19.Srpanj 2020.

      ponavljat s vise necu idi glasat za hdz i škoru fašisto

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 23:10 19.Srpanj 2020.

      bestZločinac, znači ne možeš opravdati zločince i zločine? Prozivanjem mene fašistom i ustašom na taj način pokušavaš skrenuti pažnju i sakriti zamaskirati istinu o zločinačkoj prirodi partizana, tite i komunističke ideologije i zločinima koje su počinili. Nećeš osuditi SVE zločince ... prikaži još!e i zločine bez obzira tko su i zašto su ih počinili? To je dokaz da znaš da su zlolinci. tito, deseti na listi najvećih zločinaca dvadesetog stoljeća. Hahahahaha!!!!!

    • BESTpartizan 11:21 20.Srpanj 2020.

      tito nije zločinac fašisto shvati to

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 17:18 20.Srpanj 2020.

      bestZločinac, onda nemaš razloga ne osuditi SVE ali BAŠ SVE zločince i zločine bez obzira tko su i zašto su ih počinili. Jel tako?

    • BESTpartizan 17:50 20.Srpanj 2020.

      idi se liječit fašisto

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 11:02 21.Srpanj 2020.

      bestZločinac, nemaš opravdanje za zločince? Ne osuđuješ SVE zločince i zločine bez obzira tko su i zašto su ih počinili? Očito je tko je ovdje fašista i to onaj najgori oblik koji je zamaskiran tvojom izjavom da si antifa. Uz

    • BESTpartizan 11:13 21.Srpanj 2020.

      osudi svoje zločince i povik zadom partizani su pobjednici ustašo

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 18:43 21.Srpanj 2020.

      bestZločinac, to što su partizani bili na pobjedničkoj strani ih ne oslobađa krivnje za počinjene zločine. Razumiješ? Zločinci su zločinci, bili oni crni, crveni, žuti, pobjednici, gubitnici, komunisti, fašisti, nema razlike. Osudi SVE zločince i zločine bez obzira tko su ... prikaži još!u i zašto su ih počinili i onda imaš pravo sebe nazvati antifašistom, ovako si samo još jedan od zlolinačke oligarhije i zlolinačke komunističke ideologije.

    • BESTpartizan 19:14 21.Srpanj 2020.

      koje zločine navedi da ti ja kazem luzeru cijeli svijet slavi partizane fašisto osudi povik zadom spremni pa mi se javi

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 20:51 21.Srpanj 2020.

      bestZločinac, pobjedu nad fašizmom i nacizmom slavimo i trebaju slaviti SVI normalni ljudi, ali isto tako osuđujemo i trebamo SVI osuditi SVE zločince i zločine bez obzira tko su i zašto su ih počinili. Koje zločine? Guglaj i izađi iz ... prikaži još!z okvira komunističkofašističke propagande o "bezgrešnosti" njihove "borbe". I da luzer ti je tata jer ima tebe.

    • BESTpartizan 09:25 22.Srpanj 2020.

      smce jedno moj otac nije ziv idi 7 pm ustaso osudi jasenovac i gradisku staru balavce sam znas spominust mame itate kazem ti napiši ime i prerzime pičko usrana ali ne mozes ukakio soi se ustašo reci di zivis pičko

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 20:56 22.Srpanj 2020.

      bestZlolinac, pa koliko puta ti trebam napisati gdje živim i kako se zovem? Pa i sliku moju imaš. Dođi već jednom i ostvari svoje prijetnje. Još bolje bi bilo kad bi ti meni poslao svoju adresu i podatke jer ja ... prikaži još! ću sigurno doći i pružit ću ti priliku da me napadneš. Kako je ono tvoje ime i prezime ili barem nadimak, na kojoj si adresi, kako izgledaš? Hajde kao"pravi skojevac" pokaži kakvog si kova? Tvoj otac se spasio jer ovakvu sramotu od sina kao što si ti da je živ ne bi mogao podnijeti.

    • BESTpartizan 22:50 22.Srpanj 2020.

      tvojaaslika j papak iz sela ajde tupane zacepi jednom vise i ugasi profil, kazem ti smradu da si ustasa i fasist i zacepi vec jednom ednom jadnice krepaj, moj otac se pnosio s mnom za razliku od tebe tvoj otac ... prikaži još!c zte se srami mene ne zamimas ni tini tvoj otac ni tko si za menesi fašisata i ustasa i mrs znas gdje, ne bojim sw ja papaka kao ti ,,zato hercegovce ne kaki najveci zločinac si ti, nemoj se kurcit bolje ti je

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 09:31 23.Srpanj 2020.

      bestZločinac, možeš me nazivati i ustašom, nacistom, fašistom, hercegovcem, crnčugom i kako god hoćeš ali me nemoj zvati komunistom, partizanom, jugoslavenom a pogotovo ne titom jer ne želim da me baš toliko vrjeđaš. Otac ti je možda bio ponosan na ... prikaži još! tebe dok je bio živ jer te batinama držao u normali ali od kad je umro okreće se u grobu kad vidi da mu je potomak štovatelj zločinaca i zločinačke ...

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 09:31 23.Srpanj 2020.

      ...ideologije i da negiraš i opravdavaš zločine Osudi SVE zločince i zločine bez obzira tko su i zašto su počinjeni. Daj svom ocu da počiva u miru. Hej,"papak" kad se ne bojiš mene onda objavi svoju sliku, ime ili barem ... prikaži još! nadimak i daj mi svoju adresu, ja ću te sigurno doći posjetiti.

    • BESTpartizan 10:42 23.Srpanj 2020.

      majmune napuši se hasanbegiovicu i bujanecu,, mrs smrce ustasko , takve kao ti bi pojeo za dorucak,

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 12:03 23.Srpanj 2020.

      bestZločinac, tvoju mamu ti puštam da mi puši, ne brini se, ja se dobro brinem o njoj. Hajde "momčino" onda napiši svoje ime i prezime, stavi sliku, napiši adresu pa ćeš jesti sve obroke na slamku. U međuvremenu smiri kosti ... prikaži još! svoga oca i osudi SVE zločince i zločine bez obzira tko su i zašto su počinjeni.

    • BESTpartizan 18:48 23.Srpanj 2020.

      pusis ga cijelom dpomovinskom pokretiu pederčino uh kako te se bojim srecom takvi miš kao ti haha smiri cu tvoje kosti ustaske mamu ti retardu jedan,,, zapjevat ces ti meni zivio drug titoklad stavim petokraku pederčiću mali

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 19:27 23.Srpanj 2020.

      bestZločinac, čekam tvoju sliku, nadimak, adresu pa ću ti pružiti priliku da se pokažeš. Jadan tvoj otac, sigurno je bio pošten i bogobojazan čovjek koji je osuđivao SVE zločince i zločine bez obzira tko su i zašto su počinjeni. Nije ... prikaži još!e imao dvostruka mjerila i nije veličao zločince i njihove zločine. Jadan čovjek ni u grobu nema mira od čmeljavig sina. Mama ti se još drži dobro, kaže da joj to što mi puši uljepša dan. Tu sam da joj pomognem zaboraviti glupavog sina.

    • BESTpartizan 19:50 23.Srpanj 2020.

      tebe bi sredio ustaso,,, ti si obicni papak iza ekrana smece koje je mam,a fašisticka okotila,,,, pusi tvoja mama partizanima dobro a ibaka ti je 6 lickoj haha ustaso kazem ti daces pjevati druze titomi ti se kunemo, goli otok ... prikaži još!ok je za tebe papak

    • BESTpartizan 19:50 23.Srpanj 2020.

      imas svoju bosnu itamo suti drkararošu,,da li osudujes ustaske zločine sroljo

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 20:40 23.Srpanj 2020.

      bestZločinac, daj mi svoju adresu, ime i prezime, sliku i ja ću doći pa me "sredi" čmeljo. Stisni muda i objavi podatke ili dođi na onu adresu koju sam ti dao, imaš moju sliku i nadimak po kojem me svi ... prikaži još! znaju. Dođi i "sredi" me internet ratniče. Daj svom ocu podari da počiva u miru i osudi SVE zločince i zločine bez obzira tko su i zašto su počinjeni kao što bi i on učinio. Odreci se zločinačke komunističke ideologije kao što je to učinila tvoja majka. Postani čovjek ne budi jugoslaven.

    • BESTpartizan 22:22 23.Srpanj 2020.

      mrs smradu jedan najveci zločinac si ti prijeti ti svojoj mami doma ti si mi nebitan cigo tvoja slika je pickin dim ustaso, počivat ces iti umiru govno jedno ustaskoi ostavi sri mrtvih počko ,,, odreci cu se pice od ... prikaži još! od tvoje mame,,, osudi jasenovac fašisto,,, partizani su ti djeda gonili do austrije ustasa bio,,,u čitluku nema doktora da te lijece mamu tiustasku nemoj da tija počnem

    • BESTpartizan 22:23 23.Srpanj 2020.

      jasam jugoalavem komunist a ti si pičkica

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 23:01 23.Srpanj 2020.

      bestZločinac, ti si meni prijetio puno puta ali ništa nisi ostvario, daj mi svoje podatke i ja ću svoje obećanje a ne prijetnje ostvariti. Nisam ja pička jugoslavenska kao ti. Jadan tvoj otac, pa ni u grobu nema mira od ... prikaži još! tebe. Pa zar da mu sin veliča zločince i opravdava zločine. Bio je pobožan čovjek ali Bog mu dade tebe za sina kao tešku pokoru. Kome si ti sin ni pakao mu neće biti težak. Evo te tvoja mama pojavila, ne može pričati s tobom od sramote, a i puna su joj usta.

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 23:04 23.Srpanj 2020.

      ...pošalji svoju adresu, sliku i ako ne ime i prezime onda barem nadimak po kojem te poznaju. Živiš u jugoslaviji, gdje ti je ta smrdljiva zločinačka tvorevina i ono govno zločinačko od tite? Čmeljo čmeljavi!

    • BESTpartizan 23:34 23.Srpanj 2020.

      ustaso napusi se kod domovinskog pokreta jna vojnici su te isprasili1991,,, pičko hustaska idi revat tompsona i lijepu nasu,, majku ti jebem ustasku,, dodi pičko na vis neces se provst dobro ... bog haha sta je to jeli ti to ... prikaži još! to dečko?? sm,ece jedno sugavo, šičkicaka kockasta ... puna ce tebi bit usta necega,,,

    • BESTpartizan 23:36 23.Srpanj 2020.

      pederčići ti si meni nebitan sanmo letis za mojom kom dasi ti meni bitan ... fdje ti govno tudman?? jna genera tudman jazovka haha

    • BESTpartizan 23:36 23.Srpanj 2020.

      rasturali su te 1990ih jnavoijnici dobiosi dobro, kukavico ne kaki na usta đubre jednoi mrs u 7pm

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 00:48 24.Srpanj 2020.

      bestZločinac, pokušao sam pročitati i shvatiti što si napisao, čak sam i tvojoj mami između dva pušenja pokazao šta si napisao i dali može dešifrirati šta si napisao ali ne može ni ona skužiti. Žalosno je koliko svojoj rođenoj majci ... prikaži još!i stvaraš sramotu. Evo je od muke nastavila pušiti i plače. Koje si ti govno od sina, sramotiš majku, otac ti se okreće u grobu jer ti veličaš zločince i njihove zločine. Da ti je otac živ utjerao bi te u red.

    • BESTpartizan 10:42 24.Srpanj 2020.

      cujes pusio si jna ojnicima 1991 i redaljku si dobio,,,, ZIVIO DRUG TITO

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 15:11 24.Srpanj 2020.

      bestZločinac, jadan tvoj otac, u grobu mu se kršćanske kosti prevrću ka d čuje kako mu sin veliča desetog zločinca na listi najvećih zločinaca dvadesetog stoljeća i da opravdava zločine koje su počinili zlolinci partizani po nalogu zločinca tite u ... prikaži još! ime zločinačke komunističkofašističke ideologije u svrhu stvaranja i održavanja na životu zločinačke tvorevine jugislavije. Evo tvoja mama ti maše rukom da ideš jer ne može pričati, puna su joj usta.

    • BESTpartizan 18:26 24.Srpanj 2020.

      punili su te jna vojnici 1991 gayu dobar si bio na redaljci, tako treba ustaso

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 19:55 24.Srpanj 2020.

      bestZločinac, jadan tvoj otac, pa ni za mir njegovim kostima nećeš osuditi SVE zločince i zločine bez obzira tko su i zašto su počinjeni?

    • BESTpartizan 21:12 24.Srpanj 2020.

      700 jna vojnika redaljka bravo dobar si to je rekord haha

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 21:46 24.Srpanj 2020.

      bestZlolinac, kakav si ti to sin, za svog pobožnog oca nemaš poštovanja i osjećaja? Strašno, nije ni čudo što veličaš zločince. Evo tvoje mame. Sad ću joj reći kakav si.

  • karuro 16:00 14.Srpanj 2020.

    Pobjedio je jer je velik dio ljudi koji su protiv te stranke, otisao u njemacku i irsku zivjeti pa ih nema ovdje i vjerojatno ni ne prate. I drugi razlog je jer ovaj dio koji je protiv hdz, je ostao ... prikaži još! doma rađe drkat po kompjuteru i gledat telku nego da potrosi jednom u 4 god 20min odlazeci glasati. Ukratko vlada kakvu ovaj debilan narod zasluzuje.

    • BESTpartizan 21:52 15.Srpanj 2020.

      da zasluzili su jos 90 godina samo nek ne kukaju samo znaju kukati ali za hdz glasa dijaspora branitelji bogatasi lopovi, crkva i lokalni šerifi 37 posto izaslona izbore hdz je dobio jer nitko nije htio na izbore namješteno sve

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.