Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
E Đuka, kažeš vi ste stvorili industriju? Da ju niste možda opljačkali legalnim vlasnicima 1945. Sve što si u tekstu nabrojao "stvorili" ste na taj način i od zdravih kapitalističkih tvrtki stvorili komunistički glib. Jedino u čemu ste bili produktivni ... prikaži još! su zločini, tu vam nije bilo ravnih.
Svaka čast ovom iznimnom čovjek. Vječna vam slava. Šo se tiće pitanja dali ste mogli nešto napraviti - da mogli ste - ultranacionaliste i fašiste baciti na Goli otok i odsječi zmiji glavu na vrijeme. Međutim Tito nije bio Staljin. ... prikaži još! Bio je kao i vi puno humaniji i to nas je koštalo jako puno.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
druže živio
E Đuka, kažeš vi ste stvorili industriju? Da ju niste možda opljačkali legalnim vlasnicima 1945. Sve što si u tekstu nabrojao "stvorili" ste na taj način i od zdravih kapitalističkih tvrtki stvorili komunistički glib. Jedino u čemu ste bili produktivni ... prikaži još! su zločini, tu vam nije bilo ravnih.
Solmane, tebi je hitno potrebna pomoc. Ako vec nije prekasno.
Dok se lažljiva ustašija poput tebe ne dovede pred sud nema nam naprijed.
Svaka čast ovom iznimnom čovjek. Vječna vam slava. Šo se tiće pitanja dali ste mogli nešto napraviti - da mogli ste - ultranacionaliste i fašiste baciti na Goli otok i odsječi zmiji glavu na vrijeme. Međutim Tito nije bio Staljin. ... prikaži još! Bio je kao i vi puno humaniji i to nas je koštalo jako puno.
A što sam ja to slagao, da bi me zbog toga trebalo, ni manje ni više, nego pred sud?