Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Naravno da se ne moramo složiti sa svim Charlijevim stavovima i uvjerennina. Njegov moto je bio "Proove me wrong". Njegov stav o pravu posjeda oružja bi vjerojatno sada i on sam preispitao. Ipak, o suludim woke zahtjevima je bilo nužno ... prikaži još! raspraviti i preokreniti mainstream mišljenja u današnjem svijetu. Na kraju, zbog izrečene rijeći nitko ne bi smio biti ubijen.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Trumpov klon koje izjave
Dali je to isto, kao što su bijeli imigranti pre par stotine godina iztisnuli domače Indijance ?
Naravno da se ne moramo složiti sa svim Charlijevim stavovima i uvjerennina. Njegov moto je bio "Proove me wrong". Njegov stav o pravu posjeda oružja bi vjerojatno sada i on sam preispitao. Ipak, o suludim woke zahtjevima je bilo nužno ... prikaži još! raspraviti i preokreniti mainstream mišljenja u današnjem svijetu. Na kraju, zbog izrečene rijeći nitko ne bi smio biti ubijen.