Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
nemam nista "protiv" ali zanimljivo je da da je Martina odabrala NEsretne brojeve.. valjda ljude to vise zanima. Puno veselije i pozitivnije bi bilo - ja mislim- da je clanak napisan o SRETNIM brojevima u raznim kulturama. jer opce je ... prikaži još!e poznato da je broj 8 npr jako sretni broj za kineze.. To samo pokazuje da je to sve skupa glupost :-) vjerojatno ne vrijedna komentiranja.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
nemam nista "protiv" ali zanimljivo je da da je Martina odabrala NEsretne brojeve.. valjda ljude to vise zanima. Puno veselije i pozitivnije bi bilo - ja mislim- da je clanak napisan o SRETNIM brojevima u raznim kulturama. jer opce je ... prikaži još!e poznato da je broj 8 npr jako sretni broj za kineze.. To samo pokazuje da je to sve skupa glupost :-) vjerojatno ne vrijedna komentiranja.