Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ma nista vam ne vjerujem kao ni njoj. Ona bi dosla i na Melanijino mjesto samo da moze. K joj viri iz ociju. A voli lagat kao vi novinari. Ako se ona sastala sa Trampom onda sam i ja
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Da,gleda ga,kao i ja palačinke sa sirom.
Ta njezina nametljivost je postala iritantna,ponaša se kao neka zabavljačica a ne kao ozbiljna političarka
Jakove izdrži!
Ma nista vam ne vjerujem kao ni njoj. Ona bi dosla i na Melanijino mjesto samo da moze. K joj viri iz ociju. A voli lagat kao vi novinari. Ako se ona sastala sa Trampom onda sam i ja
mmmmm