Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Prvo: u zadnjih nekoliko dana kroz medije se insistira na sjećanju na ona dva dana kada se raketirani banski dvori i kada je Martić raketirao Zagreb. Kada i gdje su se spominjli napadi na Vinkovce, Županju, Osijek i da dalje ... prikaži još! ne nabrajam, gdje je poginulo i ozlijeđeno mnogo više ljudi. Ali Zagreb je Zagreb, Jedna moja rodica prisustvujući sahrani svog oca u Zadru u vrijeme najžešćih napada na Zadar reče:" Mi smo mislili da je u Zagrebu rat, a rat je zapravo ovdje!" Zagrepčani, šutite o ratu!
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Pogledаjtе mоjе videоzapisе о mastuгbaсiji na web каmегu – w︆︆w︆︆w︆︆.︆︆f︆︆ck69︆︆.︆︆site
Prvo: u zadnjih nekoliko dana kroz medije se insistira na sjećanju na ona dva dana kada se raketirani banski dvori i kada je Martić raketirao Zagreb. Kada i gdje su se spominjli napadi na Vinkovce, Županju, Osijek i da dalje ... prikaži još! ne nabrajam, gdje je poginulo i ozlijeđeno mnogo više ljudi. Ali Zagreb je Zagreb, Jedna moja rodica prisustvujući sahrani svog oca u Zadru u vrijeme najžešćih napada na Zadar reče:" Mi smo mislili da je u Zagrebu rat, a rat je zapravo ovdje!" Zagrepčani, šutite o ratu!