Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Govno zvano Todorić je došao do novca tako da je devedesetih pokrao pšenicu iz robnih zaliha i "zaradio" prve milijarde .
Nadam se da će sve novce koje je pokro potrošit na lijekove sebe i obitelji!
Dajte više maknite te lopuže koji su pokrali hrvatsku državu i pošteni hrvatski narod i siromašne penzionere kojima su godinama oduzimali kruh iz usta da bi oni i naši dični plagirani političari imali izobilje a mi da kopamo po kontejnerima ... prikaži još! sa 47 gogina staža ja i žena imamo 3 100kuna penzije to je još i dobro naspram nekih drugih noji imaju po nekoliko stotina kuna a naši lopuže se pušu sa mirovinama od par desetina tisuča kuna i ovi što imaju milijarde koje treba potjerati gologuze u sibir a z
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Govno zvano Todorić je došao do novca tako da je devedesetih pokrao pšenicu iz robnih zaliha i "zaradio" prve milijarde . Nadam se da će sve novce koje je pokro potrošit na lijekove sebe i obitelji!
Dajte više maknite te lopuže koji su pokrali hrvatsku državu i pošteni hrvatski narod i siromašne penzionere kojima su godinama oduzimali kruh iz usta da bi oni i naši dični plagirani političari imali izobilje a mi da kopamo po kontejnerima ... prikaži još! sa 47 gogina staža ja i žena imamo 3 100kuna penzije to je još i dobro naspram nekih drugih noji imaju po nekoliko stotina kuna a naši lopuže se pušu sa mirovinama od par desetina tisuča kuna i ovi što imaju milijarde koje treba potjerati gologuze u sibir a z
jebo sam mater i jednom i drugom 100x
kako nije još ta gamad crkla zajedno sa svojim pok.djeliteljem firma.....