Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Moj je život ionako sjeban! Više nemam zašto živjeti ali tako mi je drago da se to desi zbog onih koji su se nakrali od mene i svih normalnih ljudi da bi svojoj kopiladi osigurali budučnost!
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ti ne da si retardiran nego tebe treba u ludnicu strpat ili bez odijela na mars poslat picka ti materina.Boze kakvih idiota ima ova Zemlja🙄😒
Moj je život ionako sjeban! Više nemam zašto živjeti ali tako mi je drago da se to desi zbog onih koji su se nakrali od mene i svih normalnih ljudi da bi svojoj kopiladi osigurali budučnost!