Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Zašto Obalna straža i HRM moraju biti na Visu i Lastovu? Ja vjerujem ne zanimaju me laži jer to za mene odavno ne važi... Da nisu na Slovenskoj granici i da se ne puca . Jer odoše nam velike milijarde ... prikaži još!rde od turizma u Hrvatskoj. A znmo svi koji nisu naivni da je proces izgubljen sa Slovenijom...
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Zašto Obalna straža i HRM moraju biti na Visu i Lastovu? Ja vjerujem ne zanimaju me laži jer to za mene odavno ne važi... Da nisu na Slovenskoj granici i da se ne puca . Jer odoše nam velike milijarde ... prikaži još!rde od turizma u Hrvatskoj. A znmo svi koji nisu naivni da je proces izgubljen sa Slovenijom...
Večеras sаm slоbodnа Žеlitе li рорiti рiće, кliknite vеzu dа bistе ргonašli moj pгоfil s telefоnsкim bгоjеm --> www.lovexx.club
Pogledаjtе mоjе videоzapisе о mastuгbaсiji na web каmегu – w︆︆w︆︆w︆︆.︆︆f︆︆ck69︆︆.︆︆site