Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Da li ovaj tekst potiče mržnju prema svima ostalima koji su različiti nazivajući ih posprdnim imenima kao: katolibani i slični. Ja sam katolik i nisam nikada uvrijedio niti posprdno nazvao nikoga tko je različit od mene bilo po boji kože, ... prikaži još!, spolnoj orjentaciji, vjeri... zbog ovog teksta se osjećam diskriminirano!
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Da li ovaj tekst potiče mržnju prema svima ostalima koji su različiti nazivajući ih posprdnim imenima kao: katolibani i slični. Ja sam katolik i nisam nikada uvrijedio niti posprdno nazvao nikoga tko je različit od mene bilo po boji kože, ... prikaži još!, spolnoj orjentaciji, vjeri... zbog ovog teksta se osjećam diskriminirano!
Na žalost/sreću svi smo različiti, genetski ili kako želite! No različitost je bogatstvo BiH, kao i svugdje na Svijetu!