Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Pedofili su dno dna! Priča u kojoj godinama baka nije ništa primijetila,jer djed provjerava kako diše unuka,ipak je slutila da nešto nije u redu.Nećista savjest teško se nosi.Barem da je tako.
Možda se te čudne pojave od strane ostatka obitelji ne uoče odmah, ali s vremenom postaju jasno vidljive. No najbolje je o svemu šutjeti, a kada se o nečemu ne priča, to se ne dešava.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
fujjj ja imam 13 god i neki lik mi šalje muško spolovilo odmah sam ga prijavila policiji jer je pedofil ja to najbolje znam!!!!!
Pedofili su dno dna! Priča u kojoj godinama baka nije ništa primijetila,jer djed provjerava kako diše unuka,ipak je slutila da nešto nije u redu.Nećista savjest teško se nosi.Barem da je tako.
točno neki lik mi salje musko spolovilo a tek mi je 13 odmah sam to rekla tati i prijavila policiji :)
ne vjerujem ženi od pedofila da ništa nije ni naslutila , laž
Možda se te čudne pojave od strane ostatka obitelji ne uoče odmah, ali s vremenom postaju jasno vidljive. No najbolje je o svemu šutjeti, a kada se o nečemu ne priča, to se ne dešava.