Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Što prije nestanu obale to bolje za nas u Zagrebu jer će nam more doći bliže,,,u to ime idem zapaliti stare gume da malo pojačam utjecaj atmosfere na topljenje tog divnog leda
A što na to kažu naši Gospari u Dubrovniku koji debelo naplaćuju svima koji dođu u Dubrovnik čak i zrak, lopine jedne, nije mi ih ništa žao, trebat će oni i nas u unutrašnjosti, a onda njima vratiti istom mjerom ... prikaži još! i sve im naplatiti.
Sa zagrijavanjem planeta dolazi osim podizanja nivoa vode i do vulkanskih erupcija, potresa, urušavanja tla..... samo nek izdrži koju godinu a onda me baš briga
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Što prije nestanu obale to bolje za nas u Zagrebu jer će nam more doći bliže,,,u to ime idem zapaliti stare gume da malo pojačam utjecaj atmosfere na topljenje tog divnog leda
Prije 35 godina UN je počeo s ovom propagandom. Još čekamo da se more digne za 1cm hahaha.
A što na to kažu naši Gospari u Dubrovniku koji debelo naplaćuju svima koji dođu u Dubrovnik čak i zrak, lopine jedne, nije mi ih ništa žao, trebat će oni i nas u unutrašnjosti, a onda njima vratiti istom mjerom ... prikaži još! i sve im naplatiti.
nestat ce mnoge obale
Sa zagrijavanjem planeta dolazi osim podizanja nivoa vode i do vulkanskih erupcija, potresa, urušavanja tla..... samo nek izdrži koju godinu a onda me baš briga