Instant articles
170 prikaza

Kako uskladiti Dr. Martens cipele s outfitom? Pogledajte naše ideje

1/2
PROMO
Prije 10-15 godina popularne Marte bile su neizostavni dio punkerskog outfita. No danas se ubrajaju u univerzalne i iznimno udobne modele za svaku prigodu.

Dr. Martens obuća svoj će put pronaći ne samo do ormara ljubitelja alternativnog stila nego i do pojedinaca koji obožavaju kombinaciju minimalizma i elegancije.

Kultni brend Dr. Martens simbol je alternativnog načina života te će savršeno obojiti našu i vašu svakodnevicu. U svom bogatom i raznolikom asortimanu nudi obuću za sve generacije u kojoj će uživati dame, gospoda i djeca. Unatoč činjenici da su je prvotno nosili radnici, danas je neizostavni element svakog ormara. Dr Martens obuća poznata je po svojoj izdržljivosti i čvrstoći; gotovo da je neuništiva. Svima su dobro poznate visoke i niske Marte te Chelsea cipele, investicija koja će vam trajati nekoliko godina.

Koju mušku i žensku obuću Dr. Martens odabrati?

Mnoge dame preferiraju isključivo klasične Dr. Martens cipele s 9 rupa za vezice. Takve su idealne za mnoge svakodnevne kombinacije. Odaberite niske ženske Marte i naglasite svoj urbani stil. Chelsea cipele uskladite s haljinom ili maxi suknjom s prorezom. Uz crnu dolčevitu i masivne Marte razbit ćete naizgled monoton i minimalistički outfit. Obuća je dostupna u više boja, tako da ćete veoma lako pronaći model koji odgovara vašem stilu. U ponudi su i ženske sandale te natikače; osobito su atraktivni modeli na punu petu. Ovo moderno i udobno rješenje odličan je odabir za vruće ljeto.

 | Author: PROMO PROMO

Kada govorimo o muškim modelima Dr. Martens obuće također prevladavaju čvrste Marte, elegantne Chelsea čizme te niske cipele kao stvorene za brojne poslovne ili svečane prigode. Muške Chelsea čizme pravo su rješenje za muškarce koji cijene kombinaciju urbanog stila i elegancije. Mogu se nositi u jesen i zimu, budući da osiguravaju zaštitu od niskih temperatura. udobnost tijekom hladnih mjeseci. S druge strane, Dr Martens muške tzv. Bovver čizme svevremenski su klasik.

Kako se nosi Dr. Martens obuća?

Obuća Dr. Martens prikladna je za gotovo sve prigode, no sve ovisi o vašem osobnom stilu koji preferirate. Muškarci ih s lakoćom mogu kombinirati s trapericama i hlačama, dok će damama klasične Marte savršeno pristajati na mini haljinu bez naramenica; preko ramena prebacite kožnu jaknu, a stajling dodatno upotpunite tobom ili satom. Ženski satovi s kućištem u boji zlata odlično će istaknuti vaš osebujni stil.

Dr. Martens čizme možete nositi i na traperice uskih, ali i širokih nogavica. Posebno zanimljivo izgledaju pufaste hlače dužine 7/8 koje taman dosežu do iznad gležnja. Kratke traper hlače i top još su jedna odlična kombinacija koju možete upotpuniti Dr. Martens modelima vaše omiljene obuće. Marte se slažu i sa suknjama različitih stilova i dužina, bilo da je riječ o plisiranim dugačkim modelima ili suknjama s volanima do koljena.

Zašto je Dr. Martens obuća toliko popularna?

Dr. Martens cipele obogaćene su brojnim proizvodnim tehnologijama koje pružaju nevjerojatnu udobnost hodanja. U proizvodnji se koriste pouzdani i provjereni materijali kao što je prirodna koža. Naizgled teške i robusne Marte će vas oduševiti udobnošću tijekom nošenja te preciznom obradom i završnim slojem. Lako ćete ih uskladiti sa svakom vašom omiljenom odjevnom kombinacijom bez obzira na godišnje doba. Ako želite dodatno istaknuti svoj stil, potražite popularne ženske satove. Pročitajte članak Ženski sat – kako pronaći savršeni model za ležerne kombinacije i budite uvijek u trendu.