Instant articles
574 prikaza

Koji modeli ženskih torbi će biti popularni ovoga proljeća?

1/2
Answear
Ženske torbe su nezamjenjivi funkcionalni, ali i nadasve modni dodatak koji svaki stajling podiže na višu razinu dajući određenu dozu jedinstvenosti i originalnosti

Ženske torbe iz 90-ih godina već neko vrijeme osvajaju modne piste, međutim uspješno su se probili i najnoviji modeli koji odišu dozom elegancije, luksuza i originalnosti. Od klasičnih minimalističkih modela pa preko jedinstvenih torbi okruglog ili pravokutnog oblika pa sve do velikih ručnih torbi oslikanih zanimljivim printom... sve to očekuje vas na Answear.hr web trgovini.

Zašto su ženske torbe toliko popularne?

Bez obzira na to u koju dobnu skupinu se ubrajate, čime se bavite te kakav stil preferirate, sigurno u svom ormaru imate barem jednu žensku torbu. No, uvjereni smo da imate i više. Prije svega ženske torbe služe za pohranu sitnica, ali i većih stvari osobito ako idemo u šoping. No, za šoping ćemo uzeti posebne šoping torbe.

Osim klasičnih modela u zadnje su vrijeme osobito popularni elegantni kožni ruksaci. S obzirom na to da ih nosimo na leđima te da nam ruke ostaju slobodne za sigurnu vožnju biciklom, nije nikakvo čudo što svaka dama poseže upravo za njima.

Ako želite istaknuti svoj originalni stil, odlučite se za torbe s uzorcima ili modele sa šljokicama zahvaljujući kojima zasigurno nećete proći nezamijećeno.

Koje će ženske torbe dominirati tijekom proljeća?

Dok jedne dame preferiraju velike prostrane torbe, druge se radije odlučuju za model izrađen od najkvalitetnije kože. Nekima su omiljene jednobojni modeli, a postoje i one pripadnice ljepšeg spola koje uvijek nose šarene torbe ili modele s uzorkom; najčešće je riječ o životinjskom uzroku. Dakle, kao što ste mogli vidjeti svaka žena ima svoju savršenu torbu koju nosi u pojedinim prigodama. Tako da je teško definirati koje su ženske torbe najpopularnije. Ipak, sudeći prema najnovijim trendovima, postoje određeni modeli torbi koji će dominirati ovoga proljeća.

Za svakodnevno nošenje na posao odaberite klasične ženske kožne torbe pravokutnog oblika. Modeli s kratkom ručkom savršeno će upotpuniti vaš poslovni stajling, što znači da će vam odlično pristajati i na hlače i modne tenisice, a isto tako i na https://answear.hr/k/zene/odjeca/suknje i sandale. Kada govorimo o bojama, u ormaru biste svakako trebali imati barem jednu neutralnu boju odnosno bež ili crnu. Istu ćete moći nositi i na formalni i na casual outfit.

Ovog proljeća na ulicama ćemo viđati velike ženske torbe izrađene od visokokvalitetne tkanine ili bilo kojeg drugog laganog prirodnog materijala. Osim toga, svoje će mjesto ispod sunca pronaći i pletene torbe poznatih modnih brendova kao što su Desigual ili Guess. Potražite ih na Answear.hr i naručite već danas!

 | Author: Answear Answear

Koju torbu odabrati za sportski stajling?

Ako se u slobodno vrijeme odijevate sportski, potražite ženski ruksak ili torbicu oko struka. I jedan i drugi model dolazi u raznim stilovima. Možete birati između jednobojnih modela bez ikakvih ukrasa, a tu su i jedinstvene torbe oko struka dodatno ukrašene ukrasima u boji metala koje neminovno svaki stajling podižu na višu razinu. Pretražite bogatu ponudu ženskih torbi na web trgovini Answear.hr. Sigurno ćete pronaći neke modele koji će se savršeno uklopiti u sve vaše odjevne kombinacije. Pronađite omiljenu torbu koja će vam savršeno pristajati!