Kultura
72 prikaza

Predstavljanje novog romana Magdalene Blažević: 'Sezona berbe'

Novi naslov hvaljene autorice osvojit će Vas senzualnošću i neuobičajenim metaforama te poetskom snagom prepoznatljivom za pripovjedački glas Magdalene Blažević

Magdalena Blažević, dobitnica tportalove nagrade za najbolji roman 2023. godine, spisateljica čije su knjige prevedene na francuski i katalonski jezik, jedna od najzanimljivijih domaćih autorica, napisala je novi roman Sezona berbe!

 | Author: Fraktura Fraktura

Sezona berbe Magdalene Blažević snovit je roman o izvanvremenskoj ljubavi, prepun fine erotike i neponovljivih ljubavnih scena iza kojih se krije priča o propadanju gradova, poetici napuštenih prostora i nemogućnosti prevladavanja traume. Novi naslov hvaljene autorice osvojit će Vas senzualnošću i neuobičajenim metaforama te poetskom snagom prepoznatljivom za pripovjedački glas Magdalene Blažević.

Roman će biti predstavljen  sutra 5. listopada u 19 sati u Knjižari Fraktura, a uz autoricu, o knjizi će govoriti Frakturin glavni urednik Seid Serdarević. 

 | Author: EXPRESS EXPRESS

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.