Top News
786 prikaza

Ekskluziv iz arhiva: Tajni rat Udbe protiv Izraela

EXPRESS
Donosimo svjetske teme, vrhunske analize, reportaže, velike intervjue, kolumne... Potražite novi broj magazina Express na svim kioscima od petka 27. listopada

Tomislav Klauški piše: “Sad se na stadionima prešlo na besramno i neuvijeno ustaško navijanje. Tribine su postale leglo zadriglih ustaša”. Expressova fotografkinja Sandra Šimunović obišla je granicu između Hrvatske i Bosne i Hercegovine, koju kontroliraju pripadnici hrvatskog MUP-a. Emir Imamović Pirke piše: “Europska unija podsjeća nas na ljubav jer je lijepa dok je se čeka”. Nevjerojatna životna priča Vinka Zlamalika, najpoznatijeg povjesničara umjetnosti, čovjeka koji je najdulje, čak 27 godina, vodio Strossmayerovu galeriju starih majstora. U seriji reportaža pod nazivom “Zaboravljena Hrvatska” obilazimo zaboravljena i zanemarena mjesta udaljena od većih gradskih središta, a sad smo bili u Ličkom Osiku. Intervju sa srpskom opernom divom Sofijom Petrović: “Kad ste svoje uho naštelali na klasiku i na vrhunski pop, onda je jako teško slušati trash”. Književnik Josip Mlakić piše: “Kad ‘otkazivanje’ postane gotovo pa pravilo ili Sajam knjiga u Frankfurtu kao zgodna pozornica za političku promociju”.

 Potražite novi broj magazina Express na svim kioscima od petka 27. listopada

 | Author: EXPRESS EXPRESS

 

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BESTpartizan 10:36 27.Listopad 2023.

    jos se boje udbe