Top News
3138 prikaza

Hrvatica koja spašava Agrokor isto je zvijezda realitya

Marija Šimović
PIXSELL
Marija Šimović, Hrvatica koja se nalazi u timu Antonija Alvareza III., nastupila je 2010. godine u showu Undercover Boss u kojem iskusni menadžer tajno ulazi u neku firmu

Marija Šimović, Hrvatica koja se nalazi u timu Antonija Alvareza III., upravitelja Agrokora, 2010. godine nastupila je u realityju.

Riječ je o showu  Undercover Boss u kojem iskusni menadžer tajno ulazi u neku firmu koja se našla u problemima te svojim iskustvom pokušava popraviti njezino poslovanje.

Šimović je tajno u lanac restorana Harry Ramsden's. Promijenila je izgled i obojila kosu te je počela raditi u restoranu. 

S uslugom u restoranu zapravo sve je  bilo u redu pa su Šimović i menadžerica Kelly zajedno otkrile zašto je došlo do pada prometa. Zaključile su da je do pada prometa došlo zbog trgovačkog centra koji se otvorio u blizini i sa sobom povukao dio gostiju.ž

Kelly spašava restoran tako što sklapa poslove koje ugovara s umirovljenicima. U toj istoj epizodi Šimović obilazi još dvije manje tvrtke. 

Emisiju u kojoj je nastupila Marija Šimović pogledajte ovdje

Antonio Alvarez | Author: Marko Lukunić (PIXSELL) Marko Lukunić (PIXSELL)

Kako smo već pisali, Marija Šimović je viši direktor u A&M-ovom sektoru za Unapređenje korporativnog poslovanja. Donosi više od 25 godina radnog iskustva na najvišoj managerskoj razini iz područja operacija, lanca opskrbe i upravljanja promjenama za globalno priznate 'blue chip' organizacije. Rođena je u Sydneyju, a otac i majka su joj Hrvati koji su emigrirali u Australiju.

Posjeduje bogato konkretno operativno iskustvo u sektorima maloprodaje, zdravstvene zaštite, transporta, logistike i avijacije.

Prethodno je radila za IAG (International Airlines Group) gdje je vodila formiranje zajedničkog uslužnog centra u Središnjoj Europi, centralizirajući i relocirajući funkcije s lokacija diljem Europe. Prije toga nadgledala je važnu reviziju cjelokupne nabave IAG-a, troška na razini 13 milijardi funti, što je za rezultat imalo kontinuirane godišnje uštede od više desetaka milijuna funti.

Obnašala je visoku funkciju u strategiji MĄ za vodećeg proizvođača hrane u Velikoj Britaniji, direktorice Nuffield Hospitals i upravljačke pozicije u tvrtkama Pepsi i YOUM Restaurant International.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.