Top News
389 prikaza

Mediji podivljali: Zokija proglasili ustašom žednim srpske krvi

Naslovnica Informera
1/2
screenshot/youtube
Reakcije na snimku razgovora između Zorana Milanovića i predstavnika braniteljskih udruga ne prestaju

Naslovnice današnjih izdanja pojedinih tiskanih medija u Srbiji kao da se natječu koji će Zorana Milanovića prikazati kao većeg ustašu, a primjetne su i poprilična pretjerivanja pojedinih medija, poput onog tabloida Informer, inače poznatom po osebujnom stilu izvještavanja.

Naslovnica Informera | Author: screenshot/youtube screenshot/youtube

U Informeru su tako na naslovnicu stavili navodnu Milanovićevu izjavu "da se želi napiti krvi Srbima", a njegovu izjavu da su Srbi šaka jada nakitili sa psovkom, pa je tako ispalo "Jebote, nema ih ni deset milijuna a vladali bi Balkanom".

Naslovnica magazina Alo | Author: screenshot/youtube screenshot/youtube

Magazin Alo Milanovića opisuje kao ustaškog unuka, referirajući se očito na činjenicu da je sam Milanović rekao da mu je djed bio ustaša. Alo također navodi da Milanović prijeti Srbiji, te ga nazivaju budalom, a u vezi sporne snimke razgovarali su sa srpskih patrijarhom Irinejem.

Iako su ga prozvali ustaškim unukom, Alo u svom tekstu navodi da Zoran Milanović ima srpske korijene, koje su isčupali u 18. stoljeću

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.