Top News
1039 prikaza

Špijuni su krivotvorili “Titovu oporuku” i krenuli u agresiju

Josip Broz Tito
titoville.com
Tjednik Express donosi priču o Titovom govoru kojeg nikada nije održao, a u kojem je Tito “podržao” srpsku struju u vrhu države

Josip Broz Tito bio je Otac nacije, jedino istinsko vezivno tkivo Jugoslavije, kojeg su tijekom rata zvali “Stari”. Njegov je autoritet opstao još puno desetljeće nakon smrti, čuvajući državu koja je ostala iza njega.

No, u pozadini tog autoriteta počeli su se plesti mračni planovi. U dubini društva je kuhalo, a najutjecajniji su bili obavještajni i vojno obavještajni krugovi.

Krivotvoreni Titov govor trebao je poslužiti kao platforma za obnovu unitarističke Jugoslavije. U “testamentu”, posljednjem govoru pred JNA Tito je nastupio kao glasnogovornik srpske struje u vrhu vojske i države, te je pripremio teren za puč.

U novom broju tjednika pročitajte kontroverznu priču o krivotvorenom Titovom govoru, kojeg Tito nikada nije održao, a čiji su autori komunistički špijuni.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.