Top News
240 prikaza

Timov tajni plan: Preuzima Most od Petrova!

Express
Express
Orešković se može vratiti u Tevu, ali ljudi bliski premijeru kažu da mu to nije ni na kraj pameti
Naslovnica Expressa | Author: Express Express

Na samom početku mandata rekao mi je da je zbrinuo tri generacije svoje obitelji i da je došao istinski pomoći svojoj zemlji, bez fige u džepu. On se može vratiti u Tevu, ali siguran sam da neće’,rekao je za Express sugovornik blizak Timu. 

Velikog saveznika ima u Boži Petrovu  koji je spreman  odreći se šefovske fotelje kako bi je prepustio  sve popularnijem premijeru koji liči na tihu vodu koja brege dere. 

U novom Expressu donosimo i sve detalje nove knjige Slavka Goldsteina o Jasenovcu, veliki tekst Josipa Mlakića o tome koji bi sve naslovi, naročito ako je riječ o hrvatskim piscima iz BiH, trebali ući u lektire.  U Expressu je i kultni prilog Best book. 

Vinko Brešan u životnom intervjuu daje odgovor na pitanje je li peder ili komunist. Šokirat ćete se odgovorom! Donosimo i proročanstvo Aleksandra Dugina, Putinova Raspućina, koji kaže: Europa će se raspasti a liberalizam propasti u krvi! 

Za Express pišu prva pera nacije: Jasna Babić, Tomislav Klauški, Tina Barbarić, Tea Kvarantan Soldatić, Josip Mlakić, Miroslav Lilić, Marko Barišić, Ilko Čulić. Kiosci u plamenu!

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.