Netko voli rižu, netko krumpir, netko tjesteninu, a ima i onih koji su skloni samom mesu. Često se čuju preporuke da treba izbjegavati začinjenu hranu, ali tad se obično misli na tradicionalne začine poput papra i soli.
Začinske trave su, pak, u pravilu ljekovite, a prepručuju ih i liječnici i kuhari.
Čak i jaki, ljuti začini kao što su čili, kurkuma, curry imaju ljekovita svojstva. Ponekad i njih treba dodati prehrani.
Osim začina u našoj prehrani se vrlo često koristi i rajčica. Pasirana nam je najdraža, a i najdostupnija je, najjeftinija i tijekom cijele godine možemo je naći na policama trgovina.
Kombinira se s rižom, tjesteninama, stavlja u sve saftove. A naravno od svih dodataka hrani Hrvatima je najdraža Vegeta. Metro vam ovaj vikend nudi fantastične akcije za vaše omiljene proizvode.
Više pročitajte OVDJE.