Ekonomix
123 prikaza

U svijetu ostavljaju milijarde dolara, a u Hrvatskoj ih gotovo nema

Plaža
Dusko Jaramaz (PIXSELL)
Ministar Lorencin na svom će putovanju imati puno posla da iskoristi potencijal tržišta koji je prema globalnoj statistici golem

Ministar turizma Darko Lorencin sutra putuje u Islamsku Republiku Iran, na poziv potpredsjednika Irana i predsjednika Iranske organizacije za kulturno naslijeđe, umjetnički obrt i turizam (ICHTO) Masouda Soltanifara, najavljuju u Ministarstvu.

U Teheranu će se ministar Lorencin susresti i s predstavnicima najistaknutijih iranskih turističkih agencija i avioprijevoznika. Također, ovom prilikom će se susresti i s predstavnicima iranskog Ministarstva vanjskih poslova, predsjednikom Iransko-hrvatskog društva prijateljstva J. Shamisianom, predsjednikom Mahan Aira H. Arabnejad te predstavnicima tvrtke SIS Holding.

Broj iranskih turista u Hrvatskoj je zanemariv, ali radi se o iznimno bogatim turistima za koje do sada nismo radili nikakvu posebnu kampanju.

Kako ćemo privući Irance u Hrvatskoj i koliko troše u inozemstvu objavio je Poslovni dnevnik, a cijeli tekst pročitajte OVDJE

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.