Ekonomix
1703 prikaza

Imate 300 tisuća kuna viška? Toliko košta noćenje u ovom apartmanu

Terasa hotela the mark
The Mark Hotel
Hotel The Mark luksuzni je hotel smješten na Manhattanu na poznatoj Aveniji Madison

Imate tristotinjak tisuća kuna viška? Njujorški hotel The Mark prodat će vam jedno noćenje u luksuznom penthouse apartmanu s pet spavaćih soba.

Dnevna soba apartmana | Author: The Mark Hotel The Mark Hotel

Najskupljenje noćenje na svijetu čeka vas upravo u ovom apartmanu, za okruglih 75.000 dolara možete prespavati u apartmanu koji se prostire na gotovo 500 kvadratnih metara. Čisti hedonizam zrači iz svakog kutka apartmana što ga je dizajnirao Jacques Grange. Hotelski apartman ima pet spavaćih soba, proteže se preko dva kata, ima vlastitu terasu na krovu, dva bara i knjižnicu.

Predsoblje apartmana The Mark Hotel | Author: The Mark Hotel The Mark Hotel

Prostorija za koju biste mogli pomisliti da je gostinjska soba ili blagovaonica, samo je predsoblje ovog ogromnog apartmana.

Dnevna soba apartmana | Author: The Mark Hotel The Mark Hotel

Dnevna soba tako je velika da bi mogla poslužiti i kao noćni klub. Strop visok gotovo 8 metara ostavlja dojam još većeg prostora.

Spavaća soba apartmana | Author: The Mark Hotel The Mark Hotel

Svaka od pet spavaćih soba opremljena je televizorima visoke rezolucije, ali i upravljačkom pločom kojom je moguće kontrolirati klimu, osvjetljenje i brojne druge stvari u sobi. Udobni kreveti prekriveni su skupocjenom talijanskom posteljinom.

Kupaonica apartmana The Mark Hotel | Author: The Mark Hotel The Mark Hotel

Kako nitko ne bi morao čekati na red za odlazak u WC, u apartmanu je čak šest kupaonica. Ova specifična ima dva umivaonika, tuš-kabinu, kadu i pogled na ulicu 14 katova niže.

Blagovaonica može primiti čak dvadeset i četiri osobe istovremeno što je idealno za velike domjenke.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.