Life
215 prikaza

Večera za dva milijuna dolara: Nakon ovog ne smijete biti gladni

Ce La Vi
screenshot/youtube
Restoran za sada prima samo rezervacije

Ako imate viška novaca i gurman ste, oduševit će vas obrok u ovom singapurskom restoranu za dva milijuna dolara.

Ipak, u tu bombastičnu cijenu restorana Ce La Vi na krovu hotela Marina Bay Sands nije uključena samo hrana nego još brojne luksuzne pogodnosti koje će potrajati osam sati i pružiti gostima fantastično iskustvo. 

Paket za dvoje čine let helikopterom iznad Singapura od 45 minuta, krstarenje raskošnom jahtom i vožnja Rolls-Roycem uz osobnog vozača. Goste nakon ovih posebnih razgledavanja, čeka večera od 18 slijedova i s 10 tisuća ruža koja je postavljena na vrhu hotela.

Pribor za jelo su dijamantni štapići na kojima su čak ugravirana imena ljudi koji ih koriste. Sastojci za večeru su Belon kamenice koje se smatraju najcijenjenijim francuskim školjkama, najskuplja vrsta kavijara poznata pod nazivom Almas, a za piće se poslužuju samo vina stara 44 i 55 godina. 

Nakon večere, paru će se predstaviti plavi dijamantni prsten od 2.08 karata koji je okružen sa svake strane sa zlatnom ružom. Ovaj luksuzan komad nakita je dobio ime prema glumici Jane Seymour. Njegova cijena je na aukcijama nadmašila dva milijuna dolara, a postoji niz zainteresiranih kupaca, među kojima je i kraljevska obitelj. 

Tvrtka još nije odlučila kada će započeti s ovim večerama, za sada će samo bilježiti ljude koji su im se javili. No, objavit će kada odaberu sretni par koji će prvi otkriti vrijedi li ovo iskustvo dva milijuna dolara. 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.