Life
45327 prikaza

9 smrtonosnih namirnica koje imate u svojoj kuhinji

Komentari 2 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nelson 10:31 24.Kolovoz 2017.

    sad ste me uplašili draga novinarko:o

  • nerminius 10:08 26.Kolovoz 2017.

    Kad se navodi nešto, to treba i definirati...... Glikoalkaloid u zelenim dijelovima krumpira i rajčice je solanin. Ove biljke su bliski srodnici, stoga su im i metabolizmi vrlo slični. Pasterizacija meda uopće nije poželjna. Ovo što piše u članku je ... prikaži još! vrlo rijetka pojava, bitno je znati da se prilikom otapanja kristaliziranog meda ne prelazi temperatura od 60 C, jer se u medu počinju stvarati otrovni spojevi. Pasterizacijom u klasičnom smislu od meda ostaje samo otopina šećera.

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.