Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Kad se navodi nešto, to treba i definirati...... Glikoalkaloid u zelenim dijelovima krumpira i rajčice je solanin. Ove biljke su bliski srodnici, stoga su im i metabolizmi vrlo slični. Pasterizacija meda uopće nije poželjna. Ovo što piše u članku je ... prikaži još! vrlo rijetka pojava, bitno je znati da se prilikom otapanja kristaliziranog meda ne prelazi temperatura od 60 C, jer se u medu počinju stvarati otrovni spojevi. Pasterizacijom u klasičnom smislu od meda ostaje samo otopina šećera.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
sad ste me uplašili draga novinarko:o
Kad se navodi nešto, to treba i definirati...... Glikoalkaloid u zelenim dijelovima krumpira i rajčice je solanin. Ove biljke su bliski srodnici, stoga su im i metabolizmi vrlo slični. Pasterizacija meda uopće nije poželjna. Ovo što piše u članku je ... prikaži još! vrlo rijetka pojava, bitno je znati da se prilikom otapanja kristaliziranog meda ne prelazi temperatura od 60 C, jer se u medu počinju stvarati otrovni spojevi. Pasterizacijom u klasičnom smislu od meda ostaje samo otopina šećera.