Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Znaci kokosara su peglali u bulju. Nije ni cudo sto je izasao tako agresivan. Svaki put kad sklopi oci pojavi mu se slika dlakavog krkana sa dignutim falusom i sirokim osmjehom. Vojislave dodaj mi der taj sapun boga ti ...
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Znaci kokosara su peglali u bulju. Nije ni cudo sto je izasao tako agresivan. Svaki put kad sklopi oci pojavi mu se slika dlakavog krkana sa dignutim falusom i sirokim osmjehom. Vojislave dodaj mi der taj sapun boga ti ...
izgleda kao ekoloska bomba....kad bi rokno pola Beograda bi zasro.....
Tko je Šešelju skinuo junf...?
Pa vidi se da su ga silovali. Ostao je trudan. vidi mu se po trbuhu.
"Sve to bve uopšte nije istina... pa ja sam pvvi bio po silovanjima kad sam obilazio logove... a balevina me zovu jev volim da igvam..."