Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
"postao sam"Srbin (u popisu birača)pred jedne lokalne izbore i mogu napisati da je neopisivo cool osjećaj zbunjivati poznanike i prijatelje u biračkom odboru hahaha
Nemojte dirati srbe, nego se pozabavimo srpskim četnicima, a njih je koliko ja osobno pratim, veliki broj. No nisu niti ta gamad problem, jer Hrvati i Hrvatice će to mini borbenom akcijom riješiti, problem su naši domaći izdajnici, koji šuruju ... prikaži još! sa srpskim četnicima.Meni se čini, da su naši " RVATINE" : kamenjarske ili ti Titoisične, veći problem. Bog i Hrvatska!!!!!!!!!
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Po tekstu zvuči odlično, ali malo je njih koji to razumiju. Evo baš netko obrisa onog krkana. iznad kom sam htjeo nešo reći.-
"postao sam"Srbin (u popisu birača)pred jedne lokalne izbore i mogu napisati da je neopisivo cool osjećaj zbunjivati poznanike i prijatelje u biračkom odboru hahaha
Nemojte dirati srbe, nego se pozabavimo srpskim četnicima, a njih je koliko ja osobno pratim, veliki broj. No nisu niti ta gamad problem, jer Hrvati i Hrvatice će to mini borbenom akcijom riješiti, problem su naši domaći izdajnici, koji šuruju ... prikaži još! sa srpskim četnicima.Meni se čini, da su naši " RVATINE" : kamenjarske ili ti Titoisične, veći problem. Bog i Hrvatska!!!!!!!!!
Istina, al srpski mentalitet ti je samo za osvajanje i ratovanje... čast izuzecima ali ih ima jako malo.. također znam par njih iz Tenje..
Dobrodošli na najbolju stranicu sex dating ==> Sexydrom.com
zavadi pa vladaj dok sisa ne prešuši.