Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Prava je historijska neistina da Albert Einstein nije bio dobar matematičar, naprotiv. Činjenica je također da je Mileva bila vrsna matematičarka i nudila je Albertu mogućnost da provjeri njegove jednačine, i to je bilo to. Einsten nije mogao biti to ... prikaži još!to što jeste da nije bio prvenstveno vrhunski matematičar, a dobrano se služio, u fizici najelegantnijim Maxwellovim četirima jednačinama elektromagnetizma. Ove jednačine su bile ključne za daljnji rad.
Ovo je izuzetno zanimljvo kako je gospođa Drakulić napisala : I onda joj je pripala pravična nagrada od Einstan-ove Nobelove nagrade ( konstatacija iz bajki braće Grim ) . Koliko ja znam on joj je poklonio svoju Nobelovu nagradu, ništa ... prikaži još!a ona nije dobila pravično ( nego joj je čovjek dao jer mu je rodila i bila majka njihove troje djece iako su već bili razvedeni ).
Isto tako očledno je nije volio i šta sada, šta je trebao napraviti ?
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Prava je historijska neistina da Albert Einstein nije bio dobar matematičar, naprotiv. Činjenica je također da je Mileva bila vrsna matematičarka i nudila je Albertu mogućnost da provjeri njegove jednačine, i to je bilo to. Einsten nije mogao biti to ... prikaži još!to što jeste da nije bio prvenstveno vrhunski matematičar, a dobrano se služio, u fizici najelegantnijim Maxwellovim četirima jednačinama elektromagnetizma. Ove jednačine su bile ključne za daljnji rad.
Ovo je izuzetno zanimljvo kako je gospođa Drakulić napisala : I onda joj je pripala pravična nagrada od Einstan-ove Nobelove nagrade ( konstatacija iz bajki braće Grim ) . Koliko ja znam on joj je poklonio svoju Nobelovu nagradu, ništa ... prikaži još!a ona nije dobila pravično ( nego joj je čovjek dao jer mu je rodila i bila majka njihove troje djece iako su već bili razvedeni ). Isto tako očledno je nije volio i šta sada, šta je trebao napraviti ?