Life
27187 prikaza

Život s rakom: Kad onkolozi lažu pacijentima

Komentari 12 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Pavica Blažević
    blaze272@htnet-dsl 10:54 09.Srpanj 2018.

    ......otišla sam na upravu bolnice gdje sam i radila i dala fotokopirati nalaz a na mjesto gdje piše carcinom stavili smo priraslice i tako sam mu odnijela kući da pročita ,vidjela sam da je odahnuo i bio veseo a tako ... prikaži još! sam se i dogovorila sa premarijusom koji ga je operirao na Jordanovcu,operacija je dobro prošla i uz pomoč bioenergije i aloravere život mu je bio produžen 4 g. bez bolova osim tjedan dana pije nego je umro,dan prije mi je u bolnici rekao da ima štrik objesio bi se imao je 45 g.

  • crazy.dictator 11:28 09.Srpanj 2018.

    slucajem i lijecnickom nebrigom (oko tumacenja simptoma)"nosio"sam karcinom minimalno 9 godina. otkriven je igrom slucaja i lijecnik je menii saopcio rezultat (odmah nakon pretraga). operiran sam po hitnom postupku i sve je proslo ok. karcinom spada u grupu onih koji ... prikaži još! se redovno vracaju. nije da plesem od srece ali umrijeti i onako moram pa se niti ne brinem previse. tijekom rata sam naucio na zivot gledati kao na dar koj moze svaki sekund prestati pa tako svaki dan smatram poklonom

  • Avatar Pavica Blažević
    blaze272@htnet-dsl 10:48 09.Srpanj 2018.

    ne samo su liječnici prisljeni lagati več i članovi obitelji dotičnog oboljelog ,90 g. mojem pok. suprugu su otkrili carcinom pluča i to najagresivnijeg carcinoma,kada sam išla po nalaze bronhoskopije rekao mi je ako će nalaz pokazati zločudnu bolest da ... prikaži još!a će se objesiti (što je već prije jednom pokušao ,pa sam ga spasila od štrika na kojeg se tek objesio,bile su u pitanju sekunde)nalaz je nažalost pokazao upravo ono zbog čega se pokojnik bojao.....

    • mirjana 13:46 09.Srpanj 2018.

      Ovdje je tema da liječnici moraju lagati osiguranju o simptomima da bi ljudima omogućili pretrage. Nosim se 10 g. karcinomom, mogla bih napisati knjigu sa čime sam se susretala tijekom liječenja do sada. Oko 1 g. trebalo je da dobijem ... prikaži još!em dijagnozu, sam "redoviti gost" na Hitnom prijemu u bolnici, zbog bolova u abdomenu, koje bi smirili i poslali me doma s dijagnozom kolike. Kad je liječnica, iako sam već bila na vratima za doma, napravila UZV kazala je samo, ovo nije dobro, ostajte.

    • mirjana 14:06 09.Srpanj 2018.

      Znala sam da je u pitanju karcinom, pitala sam se samo kakav i koliko se proširio. To su mi ujutro na viziti potvrdili. Od prvog dana nitko mi nije skrivao dijagnozu. Bilo je u tih 10 g. svega, prije 3 ... prikaži još!3 g. moj život bio otpisan ili da citiram otpusno"prestanak aktivnog liječenja, u slučaju potrebe za bolničkim liječenjem na Palijativnu skrb. " Danas bolest držim pod kontrolom i još imam drugih mogućnosti ako tumor postane imun na ovu terapiju.

    • Avatar Pavica Blažević
      blaze272@htnet-dsl 10:47 13.Srpanj 2018.

      Mirjana daj dobro pročitaj moj komentar ,ja sam se samo nadovezala na tekst kako liječnici taje dijagnoze i komentirala da ne taje samo oni več pojedini članovi oboljelih a to su iznimni slučajevi, kada pojedini oboljeli se ne mogu nosti ... prikaži još! sa tom bolešću ,nisu svi oboljeli kao ti i svi oni koji su se uhvatili u tu borbu sa dotičnom bolešču i takovim ljudima ja posebno čestitam i želim im da budu pobjednici u svojoj borbi ,nažalost moj suprug nije bio takov borac .....

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.