Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Njemu je glava lubenica a pod njegovim zločinačkim vodstvom na tisuće djejih glava je bilo odrubljeno.Tko ga žali neka si ga sada stavi u krevet i neka ga jebe u guzicu.
Naravno, ali problem nastaje kad Maksova mama kaže Vladku Mačeku, kojeg je njen sinak Maks skoro zaklao pa se u zadnji čas predomislio:"Ako je samo pola onoga što o mojem Maksu pričaju istina onda mi je žao što sam ga ... prikaži još! rodila." To su te zatucane vjernice koje se drže Božjih deset zapovijedi kao pijan plota
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
jebo vam Luburić majku zadržite si ga, Hrvatska ga ne treba
Kako je radio,tako je i prošao u životu.Ne treba previše komplicirati. U neki kontejner za smeće na groblju s njim.
Njemu je glava lubenica a pod njegovim zločinačkim vodstvom na tisuće djejih glava je bilo odrubljeno.Tko ga žali neka si ga sada stavi u krevet i neka ga jebe u guzicu.
Naravno, ali problem nastaje kad Maksova mama kaže Vladku Mačeku, kojeg je njen sinak Maks skoro zaklao pa se u zadnji čas predomislio:"Ako je samo pola onoga što o mojem Maksu pričaju istina onda mi je žao što sam ga ... prikaži još! rodila." To su te zatucane vjernice koje se drže Božjih deset zapovijedi kao pijan plota
Još jedan dokaz kako zvijeri teško crkavaju.