Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Citat: "Ovo neodgovorno poigravanje brojkama pomalo podsjeća ..." Zašto je, Mlakiću, ovo neodgovorno poigravanje brojkama kada je istina do koje je zaista, kako i sam kažeš, lako doći? Autor je i ovdje, kako i sam kažeš, fascinantno objektivan. Jedino objašnjenje ... prikaži još! za takvu tvoju tvrdnju je da si morao to napisati jer drukčije ne bi mogao pisati na ovom izrazito politički obojenom portalu.
ovo je jedan od onih "vječno" PODOBNIHHHHH !!Služio je kraljevini yugoslaviji ,a zatim je bio dobar i "socijalističkoj"yugoslaviji!!Ako ništa drugo to su DIJAMETRALNO SUPROTNE države ,trebale biti!!????:::Ali samo za NAIVNE!!!!!
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
diktatori mu frendovi
Jedino Diktatori mogu riješiti svjetske probleme ( naprimjer, globalno zatopljenje, zaustaviti ratove ......) demokracija nikad baš nikad
samo castro i tito mao i kimov djed
samo drug Staljin
staljin je bio lud tito ga je sredio
staljin je bio alkoholičar
htio je damoskva upravlja jugom
tako je dogovorio sa Čerčilom 50/50 %
nije mu prošlo jer da je pobio bi sve staljin je mislio da ce lako s titom ali se prevario
Citat: "Ovo neodgovorno poigravanje brojkama pomalo podsjeća ..." Zašto je, Mlakiću, ovo neodgovorno poigravanje brojkama kada je istina do koje je zaista, kako i sam kažeš, lako doći? Autor je i ovdje, kako i sam kažeš, fascinantno objektivan. Jedino objašnjenje ... prikaži još! za takvu tvoju tvrdnju je da si morao to napisati jer drukčije ne bi mogao pisati na ovom izrazito politički obojenom portalu.
ovo je jedan od onih "vječno" PODOBNIHHHHH !!Služio je kraljevini yugoslaviji ,a zatim je bio dobar i "socijalističkoj"yugoslaviji!!Ako ništa drugo to su DIJAMETRALNO SUPROTNE države ,trebale biti!!????:::Ali samo za NAIVNE!!!!!
Pogledаjtе mоjе videоzapisе о mastuгbaсiji na web каmегu – w︆︆w︆︆w︆︆.︆︆f︆︆ck69︆︆.︆︆site
Рogledаjte moje videozаpisе о mаsturbaсiji na web каmегu – w︆w︆w︆.︆Ki︆s︆s︆tok︆.︆c︆o︆m