Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
ovo je jedan od onih "vječno" PODOBNIHHHHH !!Služio je kraljevini yugoslaviji ,a zatim je bio dobar i "socijalističkoj"yugoslaviji!!Ako ništa drugo to su DIJAMETRALNO SUPROTNE države ,trebale biti!!????:::Ali samo za NAIVNE!!!!!
Citat: "Ovo neodgovorno poigravanje brojkama pomalo podsjeća ..." Zašto je, Mlakiću, ovo neodgovorno poigravanje brojkama kada je istina do koje je zaista, kako i sam kažeš, lako doći? Autor je i ovdje, kako i sam kažeš, fascinantno objektivan. Jedino objašnjenje ... prikaži još! za takvu tvoju tvrdnju je da si morao to napisati jer drukčije ne bi mogao pisati na ovom izrazito politički obojenom portalu.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Loкalnim mamаmа trеba аnonimni SЕX! Sаmо poгukа i pitаj da jebeš! –– w︆w︆w︆.︆ki︆s︆s︆tok︆.︆c︆o︆m
Рogledаjte moje videozаpisе о mаsturbaсiji na web каmегu – w︆w︆w︆.︆Ki︆s︆s︆tok︆.︆c︆o︆m
Pogledаjtе mоjе videоzapisе о mastuгbaсiji na web каmегu – w︆︆w︆︆w︆︆.︆︆f︆︆ck69︆︆.︆︆site
ovo je jedan od onih "vječno" PODOBNIHHHHH !!Služio je kraljevini yugoslaviji ,a zatim je bio dobar i "socijalističkoj"yugoslaviji!!Ako ništa drugo to su DIJAMETRALNO SUPROTNE države ,trebale biti!!????:::Ali samo za NAIVNE!!!!!
Citat: "Ovo neodgovorno poigravanje brojkama pomalo podsjeća ..." Zašto je, Mlakiću, ovo neodgovorno poigravanje brojkama kada je istina do koje je zaista, kako i sam kažeš, lako doći? Autor je i ovdje, kako i sam kažeš, fascinantno objektivan. Jedino objašnjenje ... prikaži još! za takvu tvoju tvrdnju je da si morao to napisati jer drukčije ne bi mogao pisati na ovom izrazito politički obojenom portalu.