Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
"Hrvatska em što bi se pretvorila u pustinju, na mnogim dijelovima postala nenaseljiva, gladna, spržena"
Ne treba nama "klimatologija", IMAMO Hrvatsku by HDZ!
kad stavis kocku leda u casu razina vode se podigne za toliko koliko leda svojim volumenom istisne vodu i kad se led otopi razina ostane ista, pa sto bi bilo drugacije s otapanjme leda na antarktici
Znate onu iz biologije, voda se isparava, pa tako nastaju oblaci, vi kao da niste uopce isli u nikakvu skolu! Pa i Oceani se isparavaju! Bas ste svi totalno glupavu! Trazim za ovaj moj odgovor vazecu Nobelovu nagradu! Ja sam ... prikaži još! najpametnija!
Ana Lukac, Hrvatska!
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Niste niti bolje zaslužili, polu inteligentni " Cimer frey"!!!!
"Hrvatska em što bi se pretvorila u pustinju, na mnogim dijelovima postala nenaseljiva, gladna, spržena" Ne treba nama "klimatologija", IMAMO Hrvatsku by HDZ!
Uskoro dalmoši postaju socijalisti.
kad stavis kocku leda u casu razina vode se podigne za toliko koliko leda svojim volumenom istisne vodu i kad se led otopi razina ostane ista, pa sto bi bilo drugacije s otapanjme leda na antarktici
Znate onu iz biologije, voda se isparava, pa tako nastaju oblaci, vi kao da niste uopce isli u nikakvu skolu! Pa i Oceani se isparavaju! Bas ste svi totalno glupavu! Trazim za ovaj moj odgovor vazecu Nobelovu nagradu! Ja sam ... prikaži još! najpametnija! Ana Lukac, Hrvatska!