Znanost
65835 prikaza

Jadran osuđen: Led s Antarktike potapa Dalmaciju

Komentari 6 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Neron 08:32 16.Lipanj 2018.

Ja si nemogu priuštit more,ali ono će k meni.Hura.

• bubica111 04:38 23.Svibanj 2019.

I mi u Zagrebu se nadamo da će more porasti do Razine da ćemo moći sa Zagrebačkih balkona skakati direkno u more,,jupiiiiiiii,,m,svi se veselimo porastu razine mora

• bubica111 04:35 23.Svibanj 2019.

Hebeš dalmaciju,,,glavno da Zagreb ne potone!

• stariribar68 18:54 15.Lipanj 2018.

EGOISTI...vi na 234 metra!!! Ja sam na" 25met" i nekak ću ja,i ostali prebroditi,alllll.kad te napadnu...ovi sa cijenama i "svojim zakonima" nema bježanja.......pogotovo MI sa 70--tak ljeta Gospodnjih !! emeritus.

• stariribar68 18:50 15.Lipanj 2018.

To će biti,prirodna smrt...ionako nas svaki dan"dave"ovi,sa vrhuške...njima sve,a stoka sit.zuba nek se smalazi...ubijaju nas polako,al sigurno,ako se ne iseliš iz"Lijepenaše" prijeti ti "Apokalipsa danas"...nije film,nego "Živa istina"...Nives Celzijus". emeritus.

pravafreundin 11:12 15.Lipanj 2018.

ja sam na 25 metara nadmorske visine od mora pa cu izbjeci potapanje :D

• Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.