Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Građani su zbunjeni, gradonačelnik manje nadgleda popravke vodovoda, šahte ,ne ide više sa polivaćima ulica rano ujutro, i sa kumicama na dolcu se manje druži
JA, JA, JA, I SAMO JA, TO SU NJEGOVI SEGMENTI GOVORA U NEKOLIKO REČENICA U PRVOM LICU U SVAKOM SMISLU. ČUJEM DA JE DANAS REKAO DA BI MOGAO BITI PROFESOR U BILO KOJO DRŽAVI I FAKULTETU, AKO SAM DOBRO ČUO. ... prikaži još!UO. OVAKOVU GLUPOST IPAK OD SADA "DOKTOR-PROFESOR" NIJE REKAO.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Građani su zbunjeni, gradonačelnik manje nadgleda popravke vodovoda, šahte ,ne ide više sa polivaćima ulica rano ujutro, i sa kumicama na dolcu se manje druži
JA, JA, JA, I SAMO JA, TO SU NJEGOVI SEGMENTI GOVORA U NEKOLIKO REČENICA U PRVOM LICU U SVAKOM SMISLU. ČUJEM DA JE DANAS REKAO DA BI MOGAO BITI PROFESOR U BILO KOJO DRŽAVI I FAKULTETU, AKO SAM DOBRO ČUO. ... prikaži još!UO. OVAKOVU GLUPOST IPAK OD SADA "DOKTOR-PROFESOR" NIJE REKAO.
Neces razbojnice 😂
BANDIĆ JE IMAO SVOG DOBAVLJAČA ZA TABLETE, PA JE DIGAO FAJER NA MISNISTRICU JER MU JE OMAKAO OMASNI POSAO. SISTEM RADA BANDIJA.