Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Bare, you are full of shit baby. Nemas vise sta da kazes, ispuhao si davno i sad glumis nekog proroka pa si se sjetio da se gadjas sokantnim izjavama ovog tipa ne bi li skrenuo paznju na sebe. A sve ... prikaži još! jer znas da ti je muzika shit i da za koju godinu nikog nece interesovati tvoja junky poza sa stomacicem. A penzije niodakle. Patetican si lik. Kao i ove tvoje obozavatelje tipa 'govnara smrti'...
Bare je bog, to je covjek od kojeg ja nikad nisam cula neku glupu izjavu. I drogira i sve, mislim to je njegova stvar, i uvijek ima nesto pametno za reci
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Bare, you are full of shit baby. Nemas vise sta da kazes, ispuhao si davno i sad glumis nekog proroka pa si se sjetio da se gadjas sokantnim izjavama ovog tipa ne bi li skrenuo paznju na sebe. A sve ... prikaži još! jer znas da ti je muzika shit i da za koju godinu nikog nece interesovati tvoja junky poza sa stomacicem. A penzije niodakle. Patetican si lik. Kao i ove tvoje obozavatelje tipa 'govnara smrti'...
Bare je bog, to je covjek od kojeg ja nikad nisam cula neku glupu izjavu. I drogira i sve, mislim to je njegova stvar, i uvijek ima nesto pametno za reci