Kultura
1826 prikaza

"Bijednici negiraju da su ustaše bile zlo koje je Tito pobijedio"

Komentari 2 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zoranos 16:18 30.Kolovoz 2017.

    Isprike, nisam čitao članak, komentiram naslov kao takav. Fraza iz naslova se često spominje kao agrument i opravdanje, a potpuno je promašena! Živimo u 21st. gdje su ipak neke norme evoluirale od 45ih 20st. Istina je da je NDH bila ... prikaži još! nešto jako loše, nitko to ne spori. Problem Tita je masovno ubijanje i iživljavanja nakon te pobjede. Fašisti su ljudi, a ubijeni su kao životinje. Ugledajte se na modernu Hrvatsku gdje imate čovjeka u vlasti koji je rušio tu Hrvatsku (Stanimirović). To je pravi put!

    • Zoranos 16:23 30.Kolovoz 2017.

      A pravo pitanje je možete li se konačno osloboditi mržnje i civilizirati se u skladu sa vremenom? NDH je bila zločinačka tvorevina, anfifažizam je nešto pozitivno i temelj je modernog društva, a Tito je monstrum koji je samo želio iskorisiti ... prikaži još! svoj položaj i uništiti svakoga tko mu je bio prijetnja! Danas bi Tito robijao u Haagu da je živ, jer pod njime je ubijeno više ljudi nego pod Mladićem i Karađičem. Eto to su istine koje bole neke, jer u Titi vide Boga i svaka kritika je bogohulje.

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.