Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
pa lik je odisao glupošću još davnih dana. pri bankrotu kad mu je ivana uzela sve živo u atlantic cityu sam čitao o njemu i tada sam prvi puta shvatio da je lik profulan s mozgom u smislu nekakve socijalizacije ... prikaži još! sa svijetom. za sebe nije, a niti nikog oko sebe ne smatra niti približno ravnopravnim
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Zar su to tek sad shvatili? Pa svakom normalnom čovjeku to je već odavno, puno prije kampanje i izbora, kristalno jasno. Nemo'š falit...
pa lik je odisao glupošću još davnih dana. pri bankrotu kad mu je ivana uzela sve živo u atlantic cityu sam čitao o njemu i tada sam prvi puta shvatio da je lik profulan s mozgom u smislu nekakve socijalizacije ... prikaži još! sa svijetom. za sebe nije, a niti nikog oko sebe ne smatra niti približno ravnopravnim
Bit ce on svako malo proglasavan ovaki i onaki. Novi poredak mu stoji na vratu. Daj mu bog samo dugo vladanje i hrabre borbe sa sotonistima.