Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Kako da ne...a ja sam oklopnjake poslala na Splićane...kad ćete prestati pričati da su nevini...nismo naivni...tko je ubio tisuće Hrvata civila i branitelja..403 djece...kad će imena???kad će presude???
Poginuo je vojnik zločinačke velikosrpske zločinačke JNA, njega je ubi srpski oficir, jer nesrertni momak nije htio pucati na demostrante. ubijen je planski da četnička JNA ima opravdanje da puca i ubija Splićane...
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Kako da ne...a ja sam oklopnjake poslala na Splićane...kad ćete prestati pričati da su nevini...nismo naivni...tko je ubio tisuće Hrvata civila i branitelja..403 djece...kad će imena???kad će presude???
Poginuo je vojnik zločinačke velikosrpske zločinačke JNA, njega je ubi srpski oficir, jer nesrertni momak nije htio pucati na demostrante. ubijen je planski da četnička JNA ima opravdanje da puca i ubija Splićane...
Daj čovjeće ne glumataj. Ispalili ste par granata a onda kad su Splitski branitelji uzvratili i pogodil vaš brod usra si se u gače i pobjegao.