Književnost i kultura
6733 prikaza

Boris Dežulović: Ili je nemir ili je strast. Ima tog ovdje isuviše

Komentari 5 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • dobroje 16:19 28.Studeni 2025.

E našao se veleum koji tumači što je rekao Miroslav Krleža i Ivo Andrić... Jado jadni... Pročitaj ponovo što pišeš godinama i vidi što si....

• dobroje 18:16 28.Studeni 2025.

Prihvati se ti Seoba i Lelejske gore.... To ti je razumnije....a i prijatelj će ti pojasniti

• sudland 22:13 28.Studeni 2025.

Bradati , daj objasni mi nešto o tvom ulasku u Vukovar 19 11 1991 na Srbskom tenku ! Također me zanima što je bilo u utorak na kružoku s Porfirijem ? Jesi li bio sam ili je s tobom na ... prikaži još! kružok stigao i Pilsel znan kao Carlito ustaša ? Jel stigao i Klasić? Što ste novoga smislili u terorističkom gnijezdu ? Pitam onako za prijatelja

• ba95f9928778522ae70fabae7db94a742c3609e2 03:07 29.Studeni 2025.

Kakvi nemiri i uznemirene duše pored Maje Šuput 24/7, golotinje na izvol’te, zagrebačke špice i obleke, male od Dine Dvornika, skandala svake vrste itd. itd. Svima dobro uz janjetinu i rakiju, a najbolje onima koji na navodnim nemirima zarađuju.

• ubojicacetnikaiustasa 15:16 30.Studeni 2025.

Legenda!

• Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.