Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Bradati , daj objasni mi nešto o tvom ulasku u Vukovar 19 11 1991 na Srbskom tenku ! Također me zanima što je bilo u utorak na kružoku s Porfirijem ? Jesi li bio sam ili je s tobom na ... prikaži još! kružok stigao i Pilsel znan kao Carlito ustaša ? Jel stigao i Klasić? Što ste novoga smislili u terorističkom gnijezdu ? Pitam onako za prijatelja
Kakvi nemiri i uznemirene duše pored Maje Šuput 24/7, golotinje na izvol’te, zagrebačke špice i obleke, male od Dine Dvornika, skandala svake vrste itd. itd. Svima dobro uz janjetinu i rakiju, a najbolje onima koji na navodnim nemirima zarađuju.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
E našao se veleum koji tumači što je rekao Miroslav Krleža i Ivo Andrić... Jado jadni... Pročitaj ponovo što pišeš godinama i vidi što si....
Prihvati se ti Seoba i Lelejske gore.... To ti je razumnije....a i prijatelj će ti pojasniti
Bradati , daj objasni mi nešto o tvom ulasku u Vukovar 19 11 1991 na Srbskom tenku ! Također me zanima što je bilo u utorak na kružoku s Porfirijem ? Jesi li bio sam ili je s tobom na ... prikaži još! kružok stigao i Pilsel znan kao Carlito ustaša ? Jel stigao i Klasić? Što ste novoga smislili u terorističkom gnijezdu ? Pitam onako za prijatelja
Kakvi nemiri i uznemirene duše pored Maje Šuput 24/7, golotinje na izvol’te, zagrebačke špice i obleke, male od Dine Dvornika, skandala svake vrste itd. itd. Svima dobro uz janjetinu i rakiju, a najbolje onima koji na navodnim nemirima zarađuju.
Legenda!