Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
pa zar je uopšte potrebno postaviti pitanje ko je kriv, odgovor nemože biti lakši pa krivi smo mi građani koji smo birali te lopine u vlast tamo od 90-tih,a kolko vidim građani baš vole lopine inače se nebi vračali razni ... prikaži još!ni kalmete i ini natrag u vlast baš ih volimo.
Baš zato jer zlato više nema pokriće u novcu treba ga više imati, jer s novcem se manipulira tiskanjem i ono gubi vrijednost dok zlato dobiva. Samo jedan je moj odgovor, a to je da prodajom hrvatskim zlatnih rezervi kao ... prikaži još! da ste bacili atomsku bombu na Hrvatsku
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
pa zar je uopšte potrebno postaviti pitanje ko je kriv, odgovor nemože biti lakši pa krivi smo mi građani koji smo birali te lopine u vlast tamo od 90-tih,a kolko vidim građani baš vole lopine inače se nebi vračali razni ... prikaži još!ni kalmete i ini natrag u vlast baš ih volimo.
Sto ce nama zlato, kad imamo domoljubni i drzavotvorni adz, precjednicu - krajicu rvata i zabranitelje? Ukratko, imamo rvackuuuooouu...
Baš zato jer zlato više nema pokriće u novcu treba ga više imati, jer s novcem se manipulira tiskanjem i ono gubi vrijednost dok zlato dobiva. Samo jedan je moj odgovor, a to je da prodajom hrvatskim zlatnih rezervi kao ... prikaži još! da ste bacili atomsku bombu na Hrvatsku
Sveopća pljačka i otimačina. Tito vrati se i sve ih pohapsi. Uzmi koliko god otoka za to trebaš