Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
neznam koliko ce moj komebtar pridonijeti ali treba napisati nesto srceno i razumljivo a ktomu treba pronaci i mjesta i vremena. sve u svemu gade mi se ti djelitelji pravde koji su cekali 43 g da osude i isteraju pravdu. ... prikaži još! Fuj upisam vam se na odluke koje donosite bez ikakvog smisla.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
neznam koliko ce moj komebtar pridonijeti ali treba napisati nesto srceno i razumljivo a ktomu treba pronaci i mjesta i vremena. sve u svemu gade mi se ti djelitelji pravde koji su cekali 43 g da osude i isteraju pravdu. ... prikaži još! Fuj upisam vam se na odluke koje donosite bez ikakvog smisla.
sve je bolje od sustema u kojem pojedinci gomilaju bogatsvo i žive u nepotrebnom obilju na račun većine sirotinje