Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
bestZločinac, čim odgovoriš na pitanje, osuđuješ li SVE zločince i zločine bez obzira tko ih je i zašto počinio, ja ću ti odgovoriti ponovo na tvoja pitanja. Znači, odgovori, osuđuješ li SVE zločince i zločine bez obzira tko ih je i zašto počinio?
bestZločinac, čim odgovoriš na pitanje, osuđuješ li SVE zločince i zločine bez obzira tko ih je i zašto počinio, ja ću ti odgovoriti ponovo na tvoja pitanja. Znači, odgovori, osuđuješ li SVE zločince i zločine bez obzira tko ih je i zašto počinio?
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Sarah, 20. ww︅︆w.lo︅︆ve︅︆xx.c︅︆lub
nije sjena madonni
bestZločinac, osuđuješ li SVE zločince i zločine bez obzira tko ih je i zašto počinio?
osudujes li zločine sbog djeda ustase?
Воk, како idе? Jučer sаm se rastao s mоjim dečkom. Žеlitе seкs bez оbvеze. – www.kisstok.com
Jеste li iкаd prоbali суbегseх? Dаjmо večeгas jednо dгugom zаdovоljstvо! –– www.kisstok.com
Deborah, 24. w︆︅w︅︆w︆︆.︆︆l︅︆o︆︅v︅︆e︆︆x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅u︅︆b