Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Kada je tražio izgradnju bolnice u Bruneiu, rekao je podređenima jasno i glasno: Nije me briga koliko košta, hoću najbolje što postoji u svijetu. Ima puno, ali i daje puno. Koja još država daje svojim stanovnicima besplatni studij gdje požele? ... prikaži još! Nije čudo da ne daje državljanstvo pridošlicama.
Malo gledam komentare i mislim si koliko su ljudi glupi. Da, pun je para i troši koliko nebi morao ali pogledajte koliko plaća za posao koji u svijetu važe kao jedni od najgorih. Troši kao budala ali zato neće dopustiti ... prikaži još! da ljudi oko njega žjve na minimalcu kao Plenki i društvo. Hvala
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Kada je tražio izgradnju bolnice u Bruneiu, rekao je podređenima jasno i glasno: Nije me briga koliko košta, hoću najbolje što postoji u svijetu. Ima puno, ali i daje puno. Koja još država daje svojim stanovnicima besplatni studij gdje požele? ... prikaži još! Nije čudo da ne daje državljanstvo pridošlicama.
Malo gledam komentare i mislim si koliko su ljudi glupi. Da, pun je para i troši koliko nebi morao ali pogledajte koliko plaća za posao koji u svijetu važe kao jedni od najgorih. Troši kao budala ali zato neće dopustiti ... prikaži još! da ljudi oko njega žjve na minimalcu kao Plenki i društvo. Hvala
Daj muslimanu lovu pa češ vidit koliko drži do Kurana,ma i sa drugim vjerama je isto da se ko ne uvrijedi
Budaletina!
a koliko inteligencije ima?