Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
registrirao sam se samo da bih napisao da je ovo najgluplji tekstkoji sam procitao, pogotovo ako dolazi od profesorice na pravnom fakultetu... sramotno
EUtanazijski poltroni guraju vodu na svoj mlin što je i razumljivo s obzirom da su oni njiovi konjušari. EUtanazija je masonsko zlo zapadnjačkih kapčitalista koja ima za cilju u Hrvatskoj i drugim Balkanskim zemljama raseliti domicilno pučanstvo i naseliti po ... prikaži još! nalogu svoji sponzora iz Saudijske Arabije muclimane sa bliskog istoka. Van iz EUtanazije pod hitno!!!!!!!!
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
registrirao sam se samo da bih napisao da je ovo najgluplji tekstkoji sam procitao, pogotovo ako dolazi od profesorice na pravnom fakultetu... sramotno
EUtanazijski poltroni guraju vodu na svoj mlin što je i razumljivo s obzirom da su oni njiovi konjušari. EUtanazija je masonsko zlo zapadnjačkih kapčitalista koja ima za cilju u Hrvatskoj i drugim Balkanskim zemljama raseliti domicilno pučanstvo i naseliti po ... prikaži još! nalogu svoji sponzora iz Saudijske Arabije muclimane sa bliskog istoka. Van iz EUtanazije pod hitno!!!!!!!!