Life
21432 prikaza

Odvojili Hrvate i muslimane: Ne daju im da se druže

Komentari 24 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Plenkovač 15:34 16.Prosinac 2018.

    Naravno, samo ste prešutjeli da je zgradu sagradila Crkva, da su je komunisti oteli i da unatoč brojnim domaćim i međunarodnim presudama, iako joj je Crkva poklonila zemlju za novu školu, vlast u Travniku ne želi iseliti javnu školu iz ... prikaži još! privatne zgrade. Prešutjeli ste i činjenicu da su KŠC-ovi privatne škole i apsolutno nikakve veze nemaju s Daytonom i javnim školama "pod jednim krovom". Kao što ste prešutjeli i činjenicu da u KŠC Travnik, kao i ostale KŠC-ove, idu djeca svih konfesija i nacija.

  • stoposto 15:36 17.Prosinac 2018.

    Ovaj članak kao da je pisao Željko Komšić ili neki drugi velikobošnjak koje ste konzultirali u članku. Članak za sve zlo u BIH krivi Hrvate, hrvatsku politiku, HDZ i Katoličku crkvu. Osnovno pitanje je na kojem bi se jeziku odvijala ... prikaži još! zajednička nastava? Osim predmeta iz nacionalne skupine i predmeti kao što su kemija (hemija) moraju se tumačiti na jednom od jezika, kojem?

  • stoposto 15:27 17.Prosinac 2018.

    Ovaj članak kao da je pisao Željko Komšić ili neki drugi predstavnik velikobošnjačkih elita. Hrvati, hrvatska politika, HDZ i katolička crkva se krive za sve u BIH. Mislim da je ovdje jedini problem što Hrvati uopće postoje. A sada osnovno ... prikaži još!no pitanje na kojem bi se jeziku odvijala zajednička nastava? Osim predmeta iz nacionalne grupe, na kojem bi se jeziku odvijala nastava za kemiju (hemiju) itd.? Namime, i ti predmeti imaju različitite izraze i govore se na hrvatskom ili bošnjačkom jeziku.

  • Bosanac 16:56 17.Prosinac 2018.

    Niti na kraj pameti mi nisu ideje koje mi imputirate, a razlog tomu je moj ateizam i osjećaj za pravdu prema svakom živom ovozemaljskom biću. Duboko poštujem svakog iskrenog vjernika a gnušam se slavoljubivih propovjednika čiji je jedini motiv koristoljublje ... prikaži još! i kontrola naivnih. Dokaz tomu pronaći ćete i u vlastitoj sredini posmatrajući posrednike između Vas i boga i njihovo materijalno blagostanje i privilegije (čast izuzecima). Svete knjige (Biblija i Kuran) su poučno štivo pa ga preporučam.

  • BESTpartizan 22:14 16.Prosinac 2018.

    tito je bio najbolji nikad nije dopustio da s e narodi mrze

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.