Top News
25097 prikaza

Đole i Thompson: dva soundtracka dvije različite Hrvatske

Komentari 23 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jako 14:25 11.Ožujak 2021.

    Postoje Hrvati i oni koji ne mogu Hrvatsku smisliti. To nisu dvije različite Hrvatske jer čak i dosta ljudi koji su slušali Balaševića vole Thompsona. Njihove životne biografije su silom prilika različite. Thompsonovo selo je bilo ugroženo te je zbog ... prikaži još! toga bio prisiljen braniti dom, a Balaševićevo nije.

  • lill 11:09 11.Ožujak 2021.

    Loš i potpuno nepotreban tekst. I smiješna usporedba. Evo, recimo, ja obožavam Balaševića. Bar jednom tjedno si u uredu, dok radim, na kompu pustim snimak njegovih pjesama koji traje više od 8 sati. I tako uživam. Međutim, isto tako mogu ... prikaži još! poslušati i Thompsona. Ima prelijepih pjesama s dirljivim porukama. I znate, mi koji smo proveli mjesece u podrumima pod granatama, mi imamo drukčije mišljenje o "skakutanjima po ratištima u vojnoj odori"......

  • luka3007 11:15 11.Ožujak 2021.

    Koja loša komparacija i koji glupi tekst. Doslovno se optužuje Thompsona što je Hrvat i što je sudjelova u Domovinskom ratu. Ovakvog teksta se ni najveći Srbi ne ni postidili. Nemam ništa protiv Balaševića, ali ovaj tekst je baš stamotan.

  • hrdavid 15:12 11.Ožujak 2021.

    Promasen clanak. Ja osobno slusam i jednog i drugog odkad znam za sebe. U prvi plan svakako bi trebalo staviti ono sto je glavni motiv i Đoleta i Marka,a to je ljubav. Ljubav prema domovini ili ljubav prema zeni. Osim ... prikaži još! toga u "Cavoglavama" Thompson pjeva protiv cetnika,a protiv cetnika je pjevao i Balasevic. Mislim da ima puno toga sto ih spaja.

  • Nika 17:50 11.Ožujak 2021.

    "Dok je Balašević bježao od rata, Thompson je u odori jurišao po Čikoli." Istina ,jer u Novom Sadu nije bilo rata a Thompson je branio svoj dom i borio se za Hrvatsku a Đorđe za Jugoslaviju . Zašto ih onda ... prikaži još! uopće uspoređivati ?

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.