Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
di je novac za nabavu oružja i obranu Vukovara nestao može biti svakom jasno kad se pogleda financijsko stanje Tuđmanovih prije 91 i 95, malo se naravno i prelijevalo u Herceg Bosnu za buduće glasače koji će nakon rata rukovoditi Hrvatskom
Ja Vukovarski branitelj tvrdim da su nas izdali,moglo se pomoći na vrijeme.Svi proboji su bili zrežirani za javnost kao da se nešto pokušava.Ti banditi u Zagrebu,tako ih je nazvao i pokojni Blago Zadro koji mi je osobno par dana prije ... prikaži još! njegove pogibije rekao.Ako nam ti banditi ne pomognu idemo sami u proboj.Nažalost poginuo je i nije imao više tko organizirati proboj s Vukovarske strane.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
di je novac za nabavu oružja i obranu Vukovara nestao može biti svakom jasno kad se pogleda financijsko stanje Tuđmanovih prije 91 i 95, malo se naravno i prelijevalo u Herceg Bosnu za buduće glasače koji će nakon rata rukovoditi Hrvatskom
Već je svakome jasno da je Vukovar izdan i da su žrtve mogle biti manje, ali hrvatske ovce slave svoje izdajnike, a ti narode umri za ratne profitere.
Zna se tko je izdao Vukovar.
Zalosno
Ja Vukovarski branitelj tvrdim da su nas izdali,moglo se pomoći na vrijeme.Svi proboji su bili zrežirani za javnost kao da se nešto pokušava.Ti banditi u Zagrebu,tako ih je nazvao i pokojni Blago Zadro koji mi je osobno par dana prije ... prikaži još! njegove pogibije rekao.Ako nam ti banditi ne pomognu idemo sami u proboj.Nažalost poginuo je i nije imao više tko organizirati proboj s Vukovarske strane.