Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Vidim da mi ne date komentirati ,vjerojatno sam onda u pravu ,nikako na SDP u komentarima , makar nije bilo nikakve uvrede nikome ,zato vam zahvaljujem što nakon jednog jedinog komentara više sa vama nikada na komentar
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Nije sustav ubio samo nevinog momka Luku, crvenofgašistička banda je uništila Hrvatski narod i državu...
Vidim da mi ne date komentirati ,vjerojatno sam onda u pravu ,nikako na SDP u komentarima , makar nije bilo nikakve uvrede nikome ,zato vam zahvaljujem što nakon jednog jedinog komentara više sa vama nikada na komentar